אני ממשיכה מפה
L LOVE is the DRUG New member 17/5/07 #59 הוא כזה חייזרי שם ../images/Emo6.gif הייתי מעלה בעצמה תמונות אבל מחר מתכונת בהסטוריה, so...
R Rotem fa New member 18/5/07 #66 גאד מה הוא חושב שם? ../images/Emo6.gif יא זה בטח ממש כיף להסתבן עם זה
C CitizenErased New member 18/5/07 #69 חח Cris שעשתה את התמונה של כריס בתור.. וונדר וומן זו חברה שלי חח
C CitizenErased New member 18/5/07 #70 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום קירק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
J Jimmy Kane New member 18/5/07 #71 הכנתי אנימציה של כריס וזה נבע משיעמום יום שישי בבוקר.. מי שרוצה אנימציה של מיוז מקליפ או מוידאו כלשהו מוזמן לבקש ממני כדי שאוכל להכין
הכנתי אנימציה של כריס וזה נבע משיעמום יום שישי בבוקר.. מי שרוצה אנימציה של מיוז מקליפ או מוידאו כלשהו מוזמן לבקש ממני כדי שאוכל להכין
J Jimmy Kane New member 18/5/07 #74 קרדיט ללירון על הרעיון צירפתי קישור תמונה שהכנתי בפוטושופ.. מי שראה את הסרט יבין למה דומיניק קשור ואגב אני לא נוגע בג'סיקה אלבה!
קרדיט ללירון על הרעיון צירפתי קישור תמונה שהכנתי בפוטושופ.. מי שראה את הסרט יבין למה דומיניק קשור ואגב אני לא נוגע בג'סיקה אלבה!
J Jimmy Kane New member 18/5/07 #81 אבל אני לא מסוגל להרוס את היופי של אלבה../images/Emo7.gif טוב אם יהיה לי כוח אני אערוך