הו, שלום לך... ../images/Emo151.gif
ראשית, אני רוצה להודות לך שהערת אותי
באמת, למה שלא נשים תמונות שלנו?
ואולי לא רק תמונות? אולי כל אחד ירשום את שמו המלא, כולל טלפון? היי... ואיזו תמונה אתה רוצה, של הפנים או של כל הגוף? או אולי בכלל בלי בגדים?
בוא נחשוב רגע... אתה (אני מתייחס אליך כאל בן לשם הנוחות, כיוון שהכרטיס שלך
ריק) בא מאמצע שום מקום
, וההודעה הראשונה ואולי גם היחידה שלך בתפוז היא "למה לא נשים תמונות שלנו" וזאת בכדי ש"סוף סוף כל אחד יוכל לראות עם מי הוא מדבר"... חשבת אולי שמי שרוצה יפרסם את התמונה שלו
בכרטיס האישי
מה שאתה מציע זה עובר את גבול התמימות, ומגיע לכדי Outing.
Outing = איחצון, הוצאת מישהו מהארון בניגוד לרצונו כי מי ערב לנו שאתה לא תפרסם את התמונות בשום מקום, או שבכלל, שהרי התמונות כבר יהיו כאן, מי ערב לכך שלא תראה לאנשים ואחר כך יתחילו להופיע פניות למשפחות של הגולשים בפורום? ולא, אני לא פרנואיד, כבר היו מקרים מעולם.
בצ'קמיאאוט ראיתי בחור אחד ששינה את הכינוי שלו, ורשם שיש אנשים שאיתרו אותו... ואני זוכר כל מיני טיפוסים מצ'אטים וממקומות אחרים שמחפשים איך לזהות גייז בארון. ראיתי גם כל מיני אזהרות מטיפוסים שונים ומשונים שמנסים לאחצן אנשים בארון. ולא, אני מחוץ לארון. וכן, יש לי מנוי אחר. אז כן, מאחורי מסיכה זה קל יותר לרשום מה שרוצים, בין אם פניות תמימות לכאורה ובין אם תגובות תקיפות לכאורה.
ואתה - אם אתה בתמימות מנסה לעשות שירשור בכדי שנוכל לדעת עם מי אנחנו מדברים - תתחיל בכך שתרשום בכרטיס שלך פרטים אישיים וגם תמונה שלך. ובייחוד
תראה את האדם מאחורי הכינוי וכמו שראיתי לירו
הציע לך
במסגרת קבלת פנים. זה לא שיש לי משהו נגדך, אלא כנגד הפניה הזו.