מ מריאנה 17 New member 5/8/07 #15 שרליז ת'רון../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif ../images/Emo15.gif מצאתי תמונת פפרצי שלה עם בגד ים.
שרליז ת'רון../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif ../images/Emo15.gif מצאתי תמונת פפרצי שלה עם בגד ים.
S shany31 New member 6/8/07 #18 אנג'לינה ג'ולי../images/Emo140.gif זו הייתה משימה די קשה כי לפי מיטב ידיעתי אנג'לינה לא מרבה להצטלם עם בגד ים.. אך בכל זאת מצאתי.
אנג'לינה ג'ולי../images/Emo140.gif זו הייתה משימה די קשה כי לפי מיטב ידיעתי אנג'לינה לא מרבה להצטלם עם בגד ים.. אך בכל זאת מצאתי.
M m i c k e y 15 New member 6/8/07 #19 די קשה למצוא תמונה של בבגד ים חח היא לא אהבה להראות ממש את הבטן שלה..אבל מצאתי.. [לא משו חח]
R redsnowhite New member 6/8/07 #20 דווקא יש לה חדשות בבגד ים../images/Emo141.gif היא הצטלמה לאיזה מגזין בבגד ים, יכול להיות שמקסים.. אני לא כ"כ זוכרת איזה
דווקא יש לה חדשות בבגד ים../images/Emo141.gif היא הצטלמה לאיזה מגזין בבגד ים, יכול להיות שמקסים.. אני לא כ"כ זוכרת איזה
M m i c k e y 15 New member 6/8/07 #22 אממ מצאתי..זה בסדר אם החלפתי? כי ראיתי שאת החלפת אז חשבתי.. אני מקווה שזה בסדר חח
M m i c k e y 15 New member 6/8/07 #21 ../images/Emo26.gifאו שלא..-מחליפה! מצאתי תמונה הרבה יותר יפה היא מהממת! הלוואי עליי כזה גוף..
R redsnowhite New member 6/8/07 #24 ניתן להצביע../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif שכל אחד יצביע ל-2 תמונות מקסימום שאחת מהן היא לא שלו גם מי שלא שם תמונה יכול להצביע (נועה לא שמה הפעם כי היא בחו"ל שוב )
ניתן להצביע../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif שכל אחד יצביע ל-2 תמונות מקסימום שאחת מהן היא לא שלו גם מי שלא שם תמונה יכול להצביע (נועה לא שמה הפעם כי היא בחו"ל שוב )