piccolo

dnino

New member
piccolo

שלום האם למישהו יש ניסיון עם מסוק קטן-piccolo ? ובכלל על מסוקים חשמליים- האם כדי לגעת בזה? תודה דודי

Guy H

New member
יש לי מסוק כזה

אתה יכול ללמוד להטיס אותו לבד רק אם יש לך הרבה סבלנות היתרון שלו הוא שהמסוק לא נשבר כשהוא מתרסק וגם אם הוא כן אתה יכול להדביק את רוב החלקים אין למסוק גם בעייה לטוס בחוץ אבל אם אתה רוצה משהו שתהנה מהביצועים שלו גם בעתיד תקנה רפטור או שאטל למנוע 30 (דלק) אבל אתה תצתרך הדרכה אם אתה רוצה לקבל עוד פרטים תשלח לי EMAIL ל [email protected] לגבי מסוקים חשמליים גדולים יש כמה טובים אבל הם עולים כבר כמו כאלה על דלק

גיא1234

New member
פיקולו

מה מחיר של המסוק כולל כל הדברים שצריכים כדי להפעיל אותו חוץ ממשדר והאם זה שווה את זה. בתודה מראש גיא ארושס

dsadsa

New member
אבי ורטהיימר מוכר אותם

וכמובן מחזיק בכל החלקים למקרה שיישבר לך משהו צור איתו קשר 067577797

גיא1234

New member
אני רוצה לדעת

מה המחיר שלו כולל הכל חוץ ממשדר, והאם הוא שווה את זה

Guy H

New member
המחיר שלו הוא בסביבות ה2500 ש"ח

לפי דעתי זה שווה את זה כי אני למדתי להטיס לבד עם המסוק הזה

מידע על הפיקולו ומחירים

היי, הקיט של הפיקולו כולל המנועים עולה בעצם רק 800 שקלים לעומת 2500 עד 3000 שקלים לעומת מסוק דלק למתחילים. אבל כמו במסוקים על דלק גם כאן צריך כל מיני דברים כגון סרווים ג´ירו וכו´. לכן המחיר של כל החבילה מטפס כלפי מעלה. אצל רוב הטיסנאים יש שלטים לכן אפשר לקנות את כל העסק ללא שלט ולהתאים לשלט 4 ערוצםי סטנדרטי של טיסן המחיר של כל החבילה למעט משדר הוא 2500 שקלים כאשר יש לקחת בחשבון שאולי צריך גביש נוסף למשדר (במקרה שאין לי את הגביש שמתאים למשדר שלך) למי שיש מקלט מיקרו יוריד 200 שקל ומי שיש לו סרווים מיקרו יוריד עוד מאה וחמישים שקל. בעלי מטען יחסכו עוד 50 שקלים אבל כדאי לשקול פעמיים כי כשקונים הכל יחד מחיר כל פריט יוצא מאוד זול למשל סרוו מיקרו עולה לבד 180 שקלים ובתוך המסוק הוא עולה בערך 70 שקלים וכו´. מי שרוצה לראות סרט הדגמה של המסוק מוזמן ליצור עימי קשר יש לי סרט דיגיטלי בגודל של 45 מגה ביית אבל אני לא יכול לחנוק את השרת שלי אז אני מוכן לשלוח לכל המעוניין לקנות מסוק את CD עם הסרט בחינם וללא התחייבות מצידו. בברכה אבי ורטהיימר

tnitzani

New member
תשובה

את המחיר המדויק אני לא זוכר אבל זה צריך להיות משהו בסביבות ה 1400 ש"ח אתה יכול ליצור קשר עם בחור נחמד בשם שמי שמביא אותם לארץ. אגב לדעתי הוא לא שווה את המחיר. צחי

תודה על העזרה ומה הכתובת שלך

היי שלח לי בדואר אלקטרוני את הכתובת שלך שאשלח לך את הדיסק בברכה אבי ורטהיימר

הבהרה לגבי היבואן וסרט הדגמה

היי, ראשית כל אבקש להסב את תשומת לבך ללינק בעמוד הראשי באתר שלי לסרט הדגמה באורך של כ2 מגה ביית בו ניתן לראות את המסוק בפעולה - מומלץ להוריד. בסרט של ה45 מגה יש הדגמה של כל סוגי המסוקים של פיקולו כולל כל הגופים המדהימים שניתן לקנות עבורו כולל טיסות הפוכות ואוירובטיקה הטסה בתוך הביית ובחוץ ובקיצור סרט שימלא מיים את פיהם של

amir8

New member
אבי -אתה יכול להעלות את זה לכאן

ftp://192.116.214.99/Uploads/4/tapuz/forum/tisanim אבל בסיום אתה חייב לשנות את השם של הקובץ : אתה חייב שאתה מסיים להעלות אותו להוסיף לו בסיומת / / . -כדיי שלא ימחקו לך אותו -- נגיד ששם הקובץ היה ph.avi בסיום שנה את שמו ל-( / / . ph.avi )-אבל אל תשנה את שמו לפני שסימתה להעלות אותו--(השם לא כולל את הסוגריים)

המשך להודעה קודמת

משום מה שלחתי את ההודעה מבלי לסיים אותו אז כאמור הסרט ימלא מיים את פיהם של המשמיצים (המתחרים היקרים שרוצים שתקנו את מסוקי הדלק היקרים שלהם - מה שבעיניי לגיטימי אבל מבלי להשמיץ) ולעניין היבואן אז למען הסר ספק - נכון להיום אני היבואן של המסוקים הללו ואני מחזיק במלאי את כל החלקים עד הפין האחרון. בקרוב ניתן יהיה גם לקנות הכל באתר שלי בonline אמיתי. לעניין המחיר - מידי פעם מתקשרים אלי כל מיני אנשים שראו את הפיקולו באינטרנט ב200 דולר - אז שימו לב שמדובר בקיט בלבד לא כולל כלום וכאשר מוסיפים הכל המחיר מגיע ל2574 שקלים (כולל משלוח ומיסים שונים) בעצם אפילו קצת יותר כי חישבתי את זה לפי שער יציג אבל כשקונים במטבע זר השער של הדולר יקר יותר באחוזים בודדים - משהו עוד כ50 שקלים נדמה לי. המחיר אצלי הוא 2500 שקלים כולל הדרכה בבניה, ובהטסה שרות טכני וחלקים. אפילו אם אפשר לחסוך עלויות משלוח (למישהו שנוסע לחו"ל) כדאי לשקול את הערץ המוסף שאני נותן כאן בארץ. זה לא שלא יכולתי להוריד מעט את המחיר אבל אז לא הייתי יכול לממן יבוא מסודר של כל חלקי החילוף, לא הייתי יכול לתת שרות , תמיכה והדרכה כפי שראוי שיעשה מי שמכבד את לקוחותיו. עקרונית יש שתי שיטות מכירה בארץ האחת זה לייבא רק את הציוד ללא כל חלקים ותמיכה למכור ביותר זול ולתקוע את הלקוחות עם הXXX ביד והשניה זה לייבא את הציוד עם כל החלקים, לתת שרות, הדרכה ותמיכה ובתמורה המחיר יהיה מעט יותר יקר - אבל לטווח ארוך הרבה יותר משתלם אני אישית מעדיף למכור בשיטה השנייה בהמשך יהיו מוצרים חדשים ומעניינים שירעננו קצת את השוק (וגם יזעזעו קצת את המתחרים בענף) המשיכו לעקוב אחר האתר www.tisan.co.il בברכה אבי ורטהיימר

למעלה