המשך להודעה קודמת
משום מה שלחתי את ההודעה מבלי לסיים אותו אז כאמור הסרט ימלא מיים את פיהם של המשמיצים (המתחרים היקרים שרוצים שתקנו את מסוקי הדלק היקרים שלהם - מה שבעיניי לגיטימי אבל מבלי להשמיץ) ולעניין היבואן אז למען הסר ספק - נכון להיום אני היבואן של המסוקים הללו ואני מחזיק במלאי את כל החלקים עד הפין האחרון. בקרוב ניתן יהיה גם לקנות הכל באתר שלי בonline אמיתי. לעניין המחיר - מידי פעם מתקשרים אלי כל מיני אנשים שראו את הפיקולו באינטרנט ב200 דולר - אז שימו לב שמדובר בקיט בלבד לא כולל כלום וכאשר מוסיפים הכל המחיר מגיע ל2574 שקלים (כולל משלוח ומיסים שונים) בעצם אפילו קצת יותר כי חישבתי את זה לפי שער יציג אבל כשקונים במטבע זר השער של הדולר יקר יותר באחוזים בודדים - משהו עוד כ50 שקלים נדמה לי. המחיר אצלי הוא 2500 שקלים כולל הדרכה בבניה, ובהטסה שרות טכני וחלקים. אפילו אם אפשר לחסוך עלויות משלוח (למישהו שנוסע לחו"ל) כדאי לשקול את הערץ המוסף שאני נותן כאן בארץ. זה לא שלא יכולתי להוריד מעט את המחיר אבל אז לא הייתי יכול לממן יבוא מסודר של כל חלקי החילוף, לא הייתי יכול לתת שרות , תמיכה והדרכה כפי שראוי שיעשה מי שמכבד את לקוחותיו. עקרונית יש שתי שיטות מכירה בארץ האחת זה לייבא רק את הציוד ללא כל חלקים ותמיכה למכור ביותר זול ולתקוע את הלקוחות עם הXXX ביד והשניה זה לייבא את הציוד עם כל החלקים, לתת שרות, הדרכה ותמיכה ובתמורה המחיר יהיה מעט יותר יקר - אבל לטווח ארוך הרבה יותר משתלם אני אישית מעדיף למכור בשיטה השנייה בהמשך יהיו מוצרים חדשים ומעניינים שירעננו קצת את השוק (וגם יזעזעו קצת את המתחרים בענף) המשיכו לעקוב אחר האתר www.tisan.co.il בברכה אבי ורטהיימר