PICASA

Mrs big

New member
PICASA

התקנתי אתמול את התכנה על המחשב ומאז כל פעם שאני פותחת אותה היא מריצה סריקה על כל התיקיות במחשב שלי.
במהלך ההתקנה היתה שאלה על הרשאות לתיקיות, אבל לא היתה אופציה לבחור בגישה לאף תיקייה, אז בחרתי ברע במיעוטו.
רציתי לדעת האם הסריקה הזאת מובילה להעלאת הקבצים לאנשהו?
יש לי תמונות אישיות במחשב שלא הייתי רוצה שיגיעו לאנשהו.
יש דרך למנוע את הסריקה המלחיצה הזאת? יש דרך לבטל את הסריקות שכבר נעשו במידה והן מובילות לפעולות נוספות?

תודה מראש לעונים
 

sw eng

New member
תשובה חלקית

למניעת סריקה חוזרת: היכנסי בתפריט ל FILE ושם ל ADD FOLDER TO PICASA
ייפתח חלון ובו כל התיקיות שבמחשב, וליד כל תיקיה יהיה אחד משלושת הסמלים שמשמעותם כתובה בצד הימני של אותו חלון ( סריקה חד פעמית, סריקה קבועה, ביטול סריקה ). קיבעי לכל תיקיה את המצב שהיית רוצה
 

herouth

New member
הם כותבים במפורש שהתמונות לא עולות לשום מקום

אלא אם את מבקשת במפורש להעלות תמונה מסויימת.

הסריקה היא כדי להציג לך מקומית את כל התמונות שאת יכולה לערוך במקום אחד.
 
למעלה