Piav

sense9

Member
מנהל
Piav

יודעת שלא ממש קשור לכאן אבל בבעיה אחרת רק את הצלחת לפתור לי, אז אולי יתמזל מזלי גפ הפעם:)

לפעמים כשאני עובדת עם וינדווס מייל ו/או אאוטלוק אקפסרס, קופצת לי הודעה שאני במצב לא מקוון *למרות* שאני מחוברת לאינטרנט והכל תקין.
עד עכשיו זה לא קרה. מה הבעיה?

Piav

New member
האמת היא שאני לא מתעסק עם Outlook יותר מדי

האם מתקבלת הודעת שגיאה כלשהי? מה קורה כשאת לוחצת על שלח/קבל? האם מדובר בבעיה מתמשכת (על פני תקופה ארוכה משבוע)?

בעקרון תוכלי להורות לOutlook להתחבר בעצמו לרשת בכל בדיקת הודעות באם אינו מחובר ע"י: כלים--->אפשרויות--->"אם המחשב שלי אינו מקושר כרגע"--->בחרי ב"התחבר גם בזמן עבודה במצב לא מקוון".

עוד בנוגע להגדרות Outlook, תוכלי להסתכל בלשונית "התקשרות" ולבדוק שהאופציה "נתק אחר שליחה/קבלה" אינה מסומנת.

יתכן שמדובר גם בבעיה בחיבור עצמו. אינדיקציה לכך יכולה להיות תופעות של התנתקויות ספונטניות בעת טעינת אתרים, למשל (הגדרות ההתחברות של Outlook וInternet Explorer זהות בברירת המחדל).

אם כל אלו לא בכיוון, אולי כדאי להתייעץ בפורום תמיכה טכנית, אני בטוח שמבינים שם יותר בנישה הזו.

sense9

Member
מנהל
תודה. זה אכן למעלה משבוע

זה מוגדר על עבודה גם במצב לא מקוון, ואין וי בניתוק של שלח/קבל וכו'.
אין בעיות בחיבור עצמו ובפורום תמיכה טכנית לא ממש ידעו כששאלתי.תודה בכל זאת.

sense9

Member
מנהל
יש לך מושג לגבי זה?

2. כשאני מקבלת דואר בנ"ל, זה תמיד מופיע לי לפי שעון חורף למרות שהשעון במחשב מכוון ומסונכרן!

תודה.

Piav

New member
לצערי לא

פעם הייתה בעיה כזו עם Outlook אבל היא נפתרה בעדכון יעודי. אם המערכת מעודכנת עד אחרון העדכונים, אני לא יודע מה יכולה להיות הסיבה לחוסר הסנכרון.

sense9

Member
מנהל
לא ענו לי שם, זה לא הOL של אופיס

אלא של מערכת ההפעלה.

Y. Welis

New member
הוא כבר די מיושן (מניח שזה על XP). כדאי לעבור

לזה של אופיס. אפילו 03'. הרבה יותר עמיד ואמין.

sense9

Member
מנהל
אבל זה קורה לי גם בוינדווס לייב מייל..

למעלה