wshark1948
New member
Piaggio SFERA בשביל סטודנט
קצת קראתי פה דעות של אנשים ולמרות שאינו מומלץ בחיפה לקנות קטנוע 50 סמ"ק פשוט אין לי ברירה. עכשיו אני שוקל לקנות Piaggio SFERA 50 מ1998 מבחורה שרוצה למכור אותו עקב תחילת תקופת גשמים. קטנוע במצב חיצוני טוב בטח הוא עבר כמה החלקות או פשוט היא לא הצליחה לגלוש בין המכוניות
מבחינה מכנית מוסכניק אומר שהוא בסדר גמור ואין לי סיבה לא להאמין לו (מי שחיםהאי צריך להכיר מוסך של אלברט ומושה ברח' ביאליק ) עכשיו שאלה שלי, אני גר ברמות-רמז ורוב הנסיעות שלי הינם מהבית לטכניון ושוב. המשקל הממוצע שלי הינו 85 ק"ג ולעתים רחוקות אני אצטרך להסיע חברים שלי. איך כלי הזה יסתדר אתי ? ברור שאני לא אוכל לעלות בפרויד ב100 קמ"ש אבל במהירות סבירה 40-50 קמ"ש הוא יוכל לסחוף ? איך הוא מבחינת האמינות ותקלות ? ועוד פריט קטן היא מבקשת עליו 5000 ש"ח איפה אני אוכל לבדוק מה המחירון שלו ? כמו כן אני אשמח לשמוע כל הצעות לגבי סוגים אחרים של רכב וגם אם לא תתאלצו תגידו לי משהו לגבי APRILIA SR 50 כי פשוט אם משהו לא ילך אם טוסטוס הזה כנראה שאני אסע לתל-אביב לחפש קטנוע ואני מאוד רוצה לרכוש APRILIA . דרך-הגב אם להשוות מחירים בחיפה ובת"א איפה מחירים יותר זולים או אין הבדל משמעותי ? תודה מראש לכל מי שיגיב להודעה הזו.
קצת קראתי פה דעות של אנשים ולמרות שאינו מומלץ בחיפה לקנות קטנוע 50 סמ"ק פשוט אין לי ברירה. עכשיו אני שוקל לקנות Piaggio SFERA 50 מ1998 מבחורה שרוצה למכור אותו עקב תחילת תקופת גשמים. קטנוע במצב חיצוני טוב בטח הוא עבר כמה החלקות או פשוט היא לא הצליחה לגלוש בין המכוניות