PI או HC

AdiBaba

New member
PI או HC

אני רוצה להגיד לכם שאני כבר ממש הולכת להתחרפן. אני לומדת עכשיו למבחן אחרון שיש לי ביום ראשון וממש כבר נמאס לי. אני מוצאת בפורום הזה קצת מפלט. רציתי סתם מתוך סקרנות לשאול אתכם איזה משני הסינגלים שאלאניס הוציאה עד עכשיו אתם יותר אוהבים. אני אישית מאד מאד אוהבת את שניהם, אבל אם אם אני צריכה לבחור אחד זה hc. למרות שעם המילים של pi יותר קל להזדהות, מבחינה מוזיקלית hc יותר עושה לי את זה. אני מתה במיוחד על הסוף שלו עם הקולות שאלאניס עושה והגיטרות המהממות. האמת שהשיר יצא הייתי בטוחה שדי מהר ימאס לי ממנו. בגלל שזה סינגל ראשון וכל הזמן טחנו אותו. אבל אני רק אוהבת אותו יותר מיום ליום. נראה לי שהוא יעמוד אצלי יפה במבחן הזמן (האמת שכל השירים שלה הם קלאסיים ועומדים במבחן הזמן) לדעתי pi היה צריך להיות שיר יותר שקט ואיטי. בפעם הראשונה ששמעתי אותו, אלאניס שרה אותו בגרסה אקוסטית וכמעט התעלפתי. הוא נשמע בהרבה יותר עוצמתי שהוא בלי הרבה קצב. קצת התאכזבתי מגרסת הסטודיו שלו. יש לי הרגשה שרובכם תבחרו בניגוד אליי דווקא ב-pi. בוא נראה.

../images/Emo26.gif צדקת לבי ../images/Emo36.gif

למרות שגם אני חושב ששני השירים פשוט מדהימים! אני אישית מעדיף את PI בגלל שHC הוא שיר נקמה נשי (למרות שאלאניס לא מסכימה עם ההגדרה הזאת) וקצת קשה לי להתחבר אליו, לא כמו שאני מתחבר לזה שקורה לי דברים ואני רואה או לפחות מצפה שהם היראו אחרת... בפעם ראשונה ששמעתי את HC לא יכולתי לעצור את עצמי ופשוט התחלתי לקפץ בסלון בבית שלי , זה שיר ענק וחזק אבל לפי דעתי לא כמו PI עכשיו משהו לא קשור אני מוריד (או לפחות הורדתי) כרגע מקאזה שני קליפים של אלאניס את BABA בהופעה מאיזו תוכנית ואיזה הופעה שאלאניס עשתה בברזיל ועכשיו זה הפסיק!!!!!!!! מה אני עושה?????

Rוית

New member
בקשר לשירים.. והסבר לדן...

אני מרגישה אותו דבר בדיוק!, בהתחלה יותר התרגשתי בקשר לHC כי זאת אלאניס אחרי הרבההההההה זמן! אבל מהרגע הראשון ששמעתי את הדיסק (ביום בו הוא יצא לחנויות) התאהבתי בPI... ודן, אם הורדת מקאזאה, אז כל היופי בתוכנה זה שזה ממשיך להוריד ברגע שהוא מוצא ממי... (אלא אם כן קרה משהו אחר וזה לגמרה התבטל) ועוד משהו לא קשור: בהצלחה לכל מי שיש לו בגריות מחר בלשון!!!!!

AdiBaba

New member
תודה דן

לא ידעתי שיש בקאזה את baba מ-snl (=סטרדיי נייט לייב). בזכותך מצאתי והורדתי. אני מקווה שמתישהו ישדרו את זה ב"יס". הם משדרים עכשיו תוכניות מ-97. דרך אגב לכל מי שיש "יס", האם זכיתם לראות את אלאניס בתוכנית הזאת? אני מניחה שהיא הופיעה שם כמה פעמים (את himp אני יודעת שהיא בטוח שרה שם). חחחחח. בטח גם בן סטילר ביקש להופיע שם במיוחד ביום שאלאניס הופיעה כמו ג´ימי לי קרטיס. דן. את ההופעה בברזיל לא מצאתי. לפי מה לחפש?

תרשמי

ALANIS TV SHOW 17/3/2002 BRASIL אני מצאתי את זה ממש בפוקס, תנסי בלילה וזה אגב "יו לורן" והיא נראת שם נחמד ביותר (חוץ מהאיפור השחור מאוד בעיניים*)

קודם כל שיהיה לך בהצלחה!

אממ לא יודעת לשתהם לא התחברתי במיוחד..הם טובים והכל אבל זה לא כמו שירים אחרים שממש ממש אהבתי

למעלה