physiotherapy

yael likver

New member
physiotherapy

לדליה ולריקי שלום רב מזה זמן רב אני קוראת בעיון את התכתובת בפורום.החלטתי להצטרף בשל הנושא הספציפי.לידיעתכן התשלום של 30-35ש"ח,הוא התשלום, שניתן ע"י קופת החולים עבור טפול יומי.זה מה שהמשפחות משלמות.רובן אינן מוסיפות מכיסן בשל אי יכולת.אני מצטערת לאמר,אך אף אני לא ידעתי, שניתן לבל ערה בנושא זה מהאיגוד.לדעתי יש לידע את כל צות המרפאות לגבי כל זכויות החברים והעזרה,שיכלה להנתן.תודה יעל

אם אין קמח אין תורה!

חכמים ממני אמרו משפט זה, ואני לא פעם אמרתי שהסיבה שבחרתי במקצוע העבודה הסוציאלית היא, בין היתר, השילוב הנהדר של הבנה ועזרה ל"נפש" עם הבנה של הצרכים הבסיסיים שהם תנאי לתפקוד. יצאנו נשכרים, בעקר חברי האיגוד, אבל בהחלט אנשי הצוות שמטפלים בחולים בסיסטיק פיברוזיס בישראל, שקיים איגוד CF שחרט על דגלו את השאיפה לסייע לחולים לקבל את הטיפול המומלץ מבלי להיפגע מחסר כיס. לא ניכנס עכשיו לניסיון להסביר מדוע את לא היית מודעת לאפשרות לקבל סיוע מן האיגוד. אני כן יכולה להגיד שרבים מהמטופלים במרפאה בה את עובדת מקבלים סיוע במישורים רבים (לפחות לחלק מהרכישות, כמו ציוד לפיזותרפיה, הליכונים, טרמפולינה וכיו"ב) את שותפה. לשמחתי, קבוצת הפיזיותפריסטים נפגשת אתי בחודש אפריל. זו תהיה אולי הזדמנות לישם את ההבנה של המשפט שבכותרת. מלבד סקירה של ההשלכות הפסיכוסוציאליות של מחלת ה-CF על החולה, משפחתו והסביבה- כולל המטפלים- נוכל לוודא שאתם מודעים לדרכים לסייע ולהסתייע למטופלים גם במישור החומרי. מקווה שתוכלי להגיע. ועד אז, כל טוב וחג שמח. ריקי

ציפלה

New member
ליעל ליקבר מדליה אור

בדיעבד אני שמחה שזה יצא לאור, ובהחלט נדבר על זה בפגישת צוות. אני מציעה שנעלה בפורום הצעות רלוונטיות ואת הדיון לפרטיו נמשיך בפורום חשיבה. האם את יכולה לאסוף לי פרטים על בית הספר לפזיותרפיה בחיפה שמו? מתי מסיים המחזור הראשון שלו? כמה מחזורים יש כרגע? מי המנהל? לאיזה אוניברסיטה הוא מסונף? מי ראש החוג? למען האמת ההרצאה בנושא רפואה אלטרנטיבית היתה מאד לא משכנעת והרווח היה שלך חג שמח וכל טוב דליה אודה לך מאד שיהיה לך חג

למעלה