PHP לא נכנס ל WHILE...משום מה..

roy27787

New member
PHP לא נכנס ל WHILE...משום מה..

אז ככה,לא מזממן התחלתי ללמוד PHP..(כמה ימים..) אני חייב להודות שהשפה פשוט מדהימה ,מאובטחת,לא מוגבלת ממש ,נוחה מאוד,והכי חשוב ,יחסית קלה להבנה... החלטתי לתרגל טיפה ולנסות לבנות טופםס רישום שיכניס נתונים למסד נתונים.. בניתי את המסד נתונים כך: יצרתי מסד נתונים חדש בשם try כמובן שהוא MYSQL ושרת APACHE על גבי ווינדווס. בתוכו יצרתי טבלה שמכילה username varchar password varchar email varchar icq varchar id int NOT NULL auto_increment הכל עבר בהצלחה.. כעת עברתי לטופס,פתחתי שתי קבצים ..האחד לטופס והשני לקוד שיטפל בטופס...(אני רואה את זה כיותר נוח..) הטופס פועל ב GET,העברתי משתנים ואכסנתי בתוך משתנים חדשים.. הכל פעל יופי.. כעת רציתי לבדוק , האם קיים יוזר ,או אימיייל דומה במסד נתונים.. ופה כבר הסתבכתי,משום מה ה PHP מסרב להיכנס לללואת WHILE כנראה ומציג לי דף ריק כל פעם שאני משגר את הסקריפט,לאחר מכן בבדיקה מול מסד הנתונים...יוצא שהוא בכלל לא הכניס את המשתנה.. השגיאה פה היא לא ב SYTAX של ה MYSQL...(אם אני לא מבצע התנייה של חיפוש שם משתשמ וסיסמא וישר מוסיף,הכל פועל יופי...) ככה שזה משהו אחר בעייתי.. צירפתי לפה את הקובץ של הקוד. מה אתם אומרים?

eyal_sperling

New member
קצת מוקדם ..

מבחינתי להסתכל על זה בשתי עיינים פקוחות אבל ממבט ראשון בלולאה שנועדה לבדוק האם המשתמש קיים המשפט
$bo==1;​
שגוי מכיוון שבצורה כזאת המשתנה שלך לעולם לא יקבל את הערך 1 . תוריד סימן = אחד ותנסה שוב . בהצלחה אייל

roy27787

New member
מצטער התבלבלתי...

שכחתי לשנות את הטופס אליו זה ניגש מה FORM. בכל מקרה הוא מחזיר לי ככה: בשורה הזאת: while ($arr=mysql_fetch_array($result)or die("MySQL error. MySQL said4: ".mysql_error()) הוא מחזיר לי רק MySQL error. MySQL said4: ללא שגיאת הSQL. כנראה שהשורה הזאת לא מצליחה משום מה..(למרות שהיא פעלה לי המון פעמים.

eyal_sperling

New member
תנסה ללכת צעד צעד

בתור התחלה תנסה לראות איך השאילתא שלך מתפקדת , בלי טפסים . תעביר סתם משתנים ב get דרך ה url בצורה הזאת , לדוגמה
http://127.0.0.1/mypage.php?user=eyal&email=eyal@test​
ותראה אם יש שינוי . אייל

למעלה