photo was privately synced from your phone קיבלתי נוטיפיקשיין שכולל את המסר הבא: " photo was privately synced from your phone " מה פירוש הדבר? האם המדובר בפעולה שנעשתה על ידי מישהו שלא בידיעתי? תודה רבה מראש!