PF2 - הקליפ הראשון

m L m

New member
PF2 - הקליפ הראשון

מיטל שלחה לי עכשיו את שני הקליפים. ראיתי עכשיו אחד מהם. דווקא נחמד... יותר נורמלי מההופעה זה בטוח. התסרוקת של שאניה.. למרות שאני טיפה מתחילה להתרגל וגם נראה שם שהיא קצת מפריעה לה עצמה... עדיין זוועתית. לעוד מישהו היא מזכירה את שאניה של פעם? (זאת שהייתה צעירה אבל נראתה בת 50) אוקצור - הקליפ באמת נחמד. והסוף שלו ממש חמוד.. עכשיו אני מחכה שהקליפ השני יסיים לעבור ואראה אותו.... אהה, ואם מישהו רוצה את הקליפ.. שיפנה למיטל

S c a r l e t t

New member
מיטל...

את יכולה פליז לשים קישור לקליפים או לשלוח לי למייל או לאייסיקיו...? משום מה ההופעה לא עולה לי, אבל ממה שהבנתי ממירי אני לא מפסידה כ"כ הרבה

S c a r l e t t

New member
טוב, ההופעה כן עלתה בסוף

ובכלל לא התלהבתי, ההוא ששר איתה כזה לא קשור!! היא חמודה והכל, קופצת כמו תמיד בהופעות אבל בכל זאת...הכימיה בינהם נוראית אני באמת מקווה שהקליפ טוב יותר

m L m

New member
PF2 - הקליפ השני

הקליפ הזה ה-רבה יותר יפה. אומנם הקטע של שאניה בהתחלה אותו הדבר בדיוק אבל פה מארק מגיע עם השחצנות שלו והפרצופים וגונב את הקליפ והבלונדיני השני שאין לי מושג איך קוראים לו. ובחלק השני של הקליפ - ענק! הם פשוט מעולים ביחד! זו כימיה... מארק צריך ללמד את הבלונדיני כמה דברים.. וכששאניה שוברת על מארק צלחות
ממש רואים איך שהיא נהנת שם...פשוט תענוג. משהו שלא הבנתי בקליפ - למה שאניה מזמינה את כל העולם ואחיו למסיבה אם זה רק לשניהם

S c a r l e t t

New member
קליפ מעולה ../images/Emo99.gif

טוב, אחרי ששיגעתי את מירי כל הבוקר
, הצלחתי סוף סוף לראות את הקליפ הקליפ הזה פשוט הרבה הרבה יותר טוב, שאנייה נראית מדהים, רואים על הפנים שלה עד כמה שהיא נהנית, הכימיה עם המארק הזה פשוט עובדת, הוא זז, רוקד לא כמו הפסל בקליפ הראשון. אהבתי את הקטע עם הצלחות, כל הפרצופים שהיא עושה שם
מקסימה.. בקשר ללמה היא מזמינה את כל העולם באמת לא ברור אבל כל עוד יש קליפ אחד לנחמה לא מפריע לי
אבל מה שלא הבנתי זה למה שני הקליפים אותו הדבר? אם היא כבר החליטה לשיר את אותו השיר עם שני זמרים שונים לא הגיוני גם לצלם שני קליפים שונים...
מירי, אני מתה עלייך

S c a r l e t t

New member
הקליפ הראשון- דעתי

טוב שלא הצפתי את הפורום היום אבל שיהיה....
דבר ראשון, או שאני מתרגלת לראות את שאנייה עם התספורת הזוועתית הזו או שבקליפ היא נראית טיפה יותר טוב. בכל אופן הקליפ ממש חמוד, הכימיה של שאנייה עם הזמר השני נוראית אבל בניגוד להופעה, בקליפ הוא לא מפחית מההנאה. שאנייה נראית טוב, החולצה קצת מוזרה בהתחלה אבל במבט שני היא גורמת לה להיראות צעירה ונהנית מכל האווירה, מה שמתאים בהחלט לנושא של הקליפ. התלבושת השנייה זה כבר נושא אחר, החולצה לא מתאימה לה בכלל והשרשרת (או שזה גם חלק מהחולצה) נוראית
בכל אופן נראה ששאנייה ממש נהנית לאורך כל הקליפ
בקיצור, קליפ חביב בהחלט
על הקליפ השני אני אגיב מחר
...stay tuned

הגר לי

New member
אתם לא תאמינו....

בטח תצחקו...אבל לא היה לי מושג שבכל קליפ יש מישהו אחר הייתי בטוחה שפשוט שמו בכל קליפ גרסא אחרת של השיר פעם של פופ ופעם של קאנטרי כפי שעשו עם UPו- IGGG. הקליפ הראשון שראיתי היה עם בילי (הבלונדיני) ואז רציתי לראות אם הקליפ השני שונה במשהו וראיתי שהוא מתחיל אותו דבר אז לא כל כך התעמקתי...נראה לי שהסתכלתי יותר לצד שמאל (שאניה) מאשר לצד ימין (מארק) ולא שמתי לב בכלל שמדובר במישהו אחר (עכשיו בטח תצחקו ותגידו "אבל יש לו בכלל שיער שחור" - אז? לא שמתי לב! ) קיצור - פאשלה רצינית. ואכן - אין ספק שהקליפ עם מארק טוב בהרבה! וסיגל אני רואה שמירי כבר סיפקה לך את הסחורה

S c a r l e t t

New member
../images/Emo7.gif

הקליפ השני לא עובד לי, אחרי שלקח לו אלףף שנה לרדת הוא עוד מעיז לא לעבוד?? חוצפה
ומיטל, את רוצה להגיד לי שבמשך כל הקליפ פשוט הסתכלת רק על שאנייה ולא שמת
מי עומד לידה? כשרון מיוחד יש לך... ותודה בכל ופן על הקליפים, אבל מירי כבר השיגה אותך כמו שראית

m L m

New member
תפתחי אותו במדיה פלייר

גם לי הוא עשה בעיות ואז פתחתי במדייה פלייר והוא עבד.

S c a r l e t t

New member
ניסיתי

אבל הוא אמר לי שאני צריכה להוריד עוד איזה תוכנה, הורדתי והתקנתי אותה וזה עדיין לא עובד

S c a r l e t t

New member
מירי, שאלה

הוא אומר לי שאני צריכה MPEG2 ובקישור שנתת לי יש 4, זה עקרוני??

m L m

New member
אין לי מושג

תנסי להוריד מקסימום את אח"כ יכולה למחוק את זה מהמחשב

S c a r l e t t

New member
לא הולך...

הורדתי שתי גרסאות של ה4 והוא מתעקש שצריך את ה2, שמשום מה לא נמצא בשום מקום

m L m

New member
../images/Emo6.gif

קטעים איתך. מזל שכתבתי תגובה לקליפ אחרת היית מפספסת.. אבל איך לא שמת לב שהקליפ השני ה-רבה יותר יפה

למעלה