pes 2015

ifa1111

New member
pes 2015

אהלן חבר'ה,
אני רוצה לשנות מקשים בפרו אבולושן 15 ולשנות כך שהמשחק ייפתח בfull screen ולא כמו דף אינטרנט נניח מוגדל.
איך אני עושה את זה?
חיפשתי באינטרנט תשובות וראיתי שאני צריך תיקיה בשם settings או keyboard ואני לא רואה לא את זה ולא את זה.

בנוסף מה זה הsteam הזה שצריך לפתוח בו חשבון? מה הסיפור של זה?

Wolfinix

New member
STEAM היא פלאטפורמה להפצת/מכירת משחקים (ובצד המשתמש ניהולם

והרצתם), פתיחת חשבון היא חינמית (מצריך שם משתמש,ססמא ומייל), כאשר יש משחקים שהם בחינם (F2P) ומשחקים לרכישה בחנות, מה שנרכש ומותקן אצלך נמצא בספריה LIBERARY), ניתן גם לרכוש משחקים מצד שלישי כמו למשל אמאזון או חנות פיסית שמצויין בהם שהם לSTEAM ולבצע אקטיוציה בתוך STEAM עם ה סיריאל שניתן ברכישה והמשחק יתווסף לספריה.

היתרון שלה הוא נוחות (כל מה שתתקין דרכם תחת מקום אחד), גישה נוחה למשחקים, עדכון שוטף ותאימות וסדר, החסרון שבה הוא שאתה צריך את STEAM בשביל לשחק במשחקים (בניגוד למשחקים נטולי DRM כמו בGOG).

בנוגע למה שאמרו לך זה רלוונטי אם קנית את המשחק להתקנה דרך STEAM, אם התקנת את המשחק ללא STEAM אז זה קצת שונה.

בכל אופן אם זה דרך STEAM אז אחרי שפתחת חשבון אתה אמור לגשת לספריית המשחק ולהריץ קובץ בשם settings.exe ובתוכו תהייה לך האפשרות לשנות את ההגדרות שאתה מבקש.

הקובץ יהיה תחת תקיית המשחק עצמו כלומר:

• אם התקנת אותו ללא STEAM גש למיקום שהתקנת אותו ותחפש את הקובץ.
  • אם התקנת אותו דרך STEAM גש לתקיית STEAM בדרך כלל תחת C:\Program Files משם כנס לתקיית "steamapps" בהמשך לתקיית "common", שם אמורה להיות ההתקנה של המשחק שלך תחפש אותה ותכנס אליה, ובתוכה תמצא את קובץ ההגדרות.

בהצלחה ותהנה

למעלה