שדרגתי, ניסיתי את הפונקציה, וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת להתקשר לאורנג' על מנת להפעיל את האפשרות הזו. חשבתי שבמסגרת השדרוג ל 4.3, פרסונל הוטספוט יהיה זמין גם מחוץ לארה"ב...
מהמשתמשים האפשרות חסומה כי לא הופעלה אצל החברה הסלולוארית, צריך להתקשר לדעתי למוקד ה DATA שלהם ואמורים להפעיל לך את זה ללא עלות כל עוד יש לך חבילת גלישה. האיפון שלי נקנה באוראנג' ולאחר העדכון לא הייתי צריך להתקשר למוקד אבל כאמור חלק כן צריכים.
Iphone 4 sim free ודווקא הופתעתי לטובה, עובד טוב ומהר... עכשיו אני צריך להגדיל את חבילת הגלישה כי נראה לי שאני אאמץ את השיטה,האינטרנט זמין ונוח מאוד עם המחשב הנייד.
Communist Russia is the only government still running on Microsoft, the central planning apparat being convinced that, if you have to pay for software, it must be worth something.
גרסה מכוונת של הספר: http://www.jus.uio.no/sisu/accelerando.charles_stross/toc.html
3G בלבד עדיין זה לא ברור ולא מצדיק מניעה כזו (וכל אלו שעומדים לקפוץ ולהסביר למה סטיבי יכול לעשות מה שבא לו יכולים להרגע. הוא יכול לעשות אבל זי די מוריד משקל מהטיעון של העדכונים למערכות ישנות. פיצ'ר שחסרונו מקלקל מאד)
אפשר למצוא סיבות טכניות לכאורה, כמו קיבולת סוללה, אבל בשורה התחתונה - אפל היא חברה מסחרית וזו סיבה טובה לגרום ליותר אנשים לשדרג לאייפון 4. לגיטימי גם אם לא מוצא חן.