Personal hotspot לא עובד

fazer

New member
Personal hotspot לא עובד

שדרגתי, ניסיתי את הפונקציה, וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת להתקשר לאורנג' על מנת להפעיל את האפשרות הזו. חשבתי שבמסגרת השדרוג ל 4.3, פרסונל הוטספוט יהיה זמין גם מחוץ לארה"ב...

ezman2

New member
לחלק

מהמשתמשים האפשרות חסומה כי לא הופעלה אצל החברה הסלולוארית, צריך להתקשר לדעתי למוקד ה DATA שלהם ואמורים להפעיל לך את זה ללא עלות כל עוד יש לך חבילת גלישה. האיפון שלי נקנה באוראנג' ולאחר העדכון לא הייתי צריך להתקשר למוקד אבל כאמור חלק כן צריכים.

פיל לבן

New member
Personal Hotspot עובד אצלי.

Iphone 4 sim free ודווקא הופתעתי לטובה, עובד טוב ומהר... עכשיו אני צריך להגדיל את חבילת הגלישה כי נראה לי שאני אאמץ את השיטה,האינטרנט זמין ונוח מאוד עם המחשב הנייד.

Bootrom Bob

New member
שימוש באייפון כראוטר אלחוטי

האייפון מתקשר לאינטרנט דרך חיבור 3G ומעביר את התקשורת להתקנים אחרים דרך Wi-Fi.

AYELET1

New member
לא ברור למה רק לאייפון 4

ל-WM היתה תוכנה כזו בתשלום (כבר לפני כמה שנים) מכשירי אנדרואיד של HTC מגיעים עם זה

Bootrom Bob

New member
לי זה דווקא נותן הרגשה טובה...

שה-20 דולר ששילמתי בסידייה עבור MyWi ל-3GS שלי לא היו לריק (שימושי כאשר נמצאים במסעדות הטוענות שיש להן WiFi אבל הוא לא ממש עובד
)

malalala5

New member
אבל שימוש כזה בפרסונל הוטספוט לא זולל ממש

את האינטרנט 3G ומפוצץ תחשבון פלאפון בסוף???

AYELET1

New member
אם יש לך חבילת גלישה מתאימה אז לא.

(5 ג'יגה זה הרבה אם אינך מתכוון להוריד עזרת זה

BravoMan

Active member
הזכרת לי את הציטוט החביב עלי מספר מדע בדיוני

שנקרא Accelerando:
Communist Russia is the only government still running on Microsoft, the central planning apparat being convinced that, if you have to pay for software, it must be worth something.​
גרסה מכוונת של הספר: http://www.jus.uio.no/sisu/accelerando.charles_stross/toc.html

noa_f

New member
אני תמיד אהבתי את

"אין דבר כזה כמו ארוחת חינם"

AYELET1

New member
זה כמו לשאול למה לאכל הרוחות לא הכניסו את

האופציה גם ל-3GS

AYELET1

New member
למה רק לאייפון 4? אולי בגלל שב-3GS הגלישה היא

3G בלבד עדיין זה לא ברור ולא מצדיק מניעה כזו (וכל אלו שעומדים לקפוץ ולהסביר למה סטיבי יכול לעשות מה שבא לו יכולים להרגע. הוא יכול לעשות אבל זי די מוריד משקל מהטיעון של העדכונים למערכות ישנות. פיצ'ר שחסרונו מקלקל מאד)

noa_f

New member
אולי זה היה ההסכם של אפל עם המפעילות

האמריקאיות? לך תדע.

Bootrom Bob

New member
מה הקשר למפעילות?

אפשר למצוא סיבות טכניות לכאורה, כמו קיבולת סוללה, אבל בשורה התחתונה - אפל היא חברה מסחרית וזו סיבה טובה לגרום ליותר אנשים לשדרג לאייפון 4. לגיטימי גם אם לא מוצא חן.

למעלה