Perris, CA.

noamk

New member
Perris, CA.

כמה עובדות שלא ידעתם על האזור, ושיעזרו (אולי) לבאים הנה בעתיד: 1. בקליפורניה הגשם יודע לרדת לא פחות טוב מבכל מקום אחר בעולם. 2. בקליפורניה שומרים על חוקים: מילא אסור לעשן בכל מקום ציבורי כלשהוא, אבל אם יש עננים כלשהם - הגובה, הצבע והצורה שלהם לא משנים - אין צניחות (ולמיטב שאלתי - מרץ הוא החודש הגשום ביותר פה). ואני לא רוצה להפחיד אף אחד שמתכנן להגיע, הבנתי שהמזג אוויר הרע היה לכבודי. 3. מילא שומרים על החוקים, אבל אנשי קליפורניה מפונקים מאוד לגבי מישקעים - ב Skydive Elsinore אפילו לא פתחו את היום.... 4. דברים שכדי שיהיה אתכם בהגיעכם : א. רשיון USPA תקף - אם אין - ניתן לדעתי לעשות במקום. ב. לוג בוק - עדכני, כאשר על הצניחה האחרונה שלכם חתום מדריך. הצניחה האחרונה החתומה, מהווה את תאריך הכשירות האחרון שלכם. ג. דרכון. ד. אם רוצים לצאת מה-DZ (כי זה די חור), רכב עוזר. ה. כסף. והרבה. אפשר לצנוח פה בעיקרון כמה שרוצים, יש Load Orgnazing, בית ספר לצניחה, חנות, וכל הדברים הרגילים. ה. ציוד אישי - יש להשכרה, אבל חופות ממידה 150 ומטה יש בכמות מוגבלת, וההשכרה לא זולה. כמו כן יש מספר חופות Demo. ולסיכום, 1. שבוע פה או יותר (אני הייתי רק יום אחד, שגם בו לא צנחו הרבה), יכולים לעשות צנחן ממוצע לאיש מאושר ביותר. 2. Katana של PD הוא צעצוע חמוד ביותר...

oferbar

New member
חכה, אנחנו באים ../images/Emo13.gif

ולמי שנתקע במזג אויר מבאס, אפשר לנסוע כשעתיים מזרחה למדבר ולבקר את פארק עצי ג'ושוע. יאללה תבוא כבר ותביא את ה 330

Kobi Israeli99

New member
נועם שאלה:

אנחנו (אני והתולעים) שוקלים ברצינות להגיע השנה. מתי הכי טוב להגיע ? (נא לשקלל מזג אוויר, מחירים (בעיקר טיסות), עומס וכו'). יתרונות וחסרונות של המועדון לדעתך בהחלט יעזרו. תודה.

noamk

New member
האמת ? אין לי שמץ של מושג.

א. טיסות לא שילמתי. ב. עומס - לא נראה לי שיש שם בעיה כזאת כי יש יותר ממטוס אחד (היום עבד רק האוטר, אבל יש להםבצד עוד כל מיני הפתעות, והם קנו גם DC-9 שמחכה לרשיון הצנחה, ובינתיים עומד מובטל). ג. לא יכול לחשוב על הרבה חסרונות, חוץ משזה בצד השני של העולם. ואם תשאל אותי מה עדיף, פה או במקום אחר, אז אין לי בסיס להשוואה (עדיין, אבל אני מתחיל לעבוד על זה חזק עכשיו....)

FalxOri

New member
מבירורים שעשינו

טיסה (בפסח) בערך 1000$ ,יקר אבל זה מתי יש חופש... עומס - לא תהיה שם לבד אבל יש מספיק מטוסים לכולם. יש מנהרת רוח חדשה שדי עמוסה אבל אפשר להסתדר. מגורים - אם מישהו היה ב -bunk house נשמח לשמוע דעה (אין כבר מקום ב- IHOP ) מזג-אויר - צריך להיות מאוד כשרוני כדי להגיע ביום גשום... O

HaimH

New member
מידע עדכני ../images/Emo129.gif

מה המצב מר קובי ישראלי היקר? לגבי מידע עדכני על מועדון הצניחה PERRIS, ועל אחרים באיזור, תשאל את יניב ורשבסקי, או יותר נכון ד"ר יניב ורשבסקי, מומחה למועדוני צניחה בארה"ב. שמיים כחולים לכולם. חיים.

למעלה