Permission

yuval k

New member
Permission

As this is an English forum, I suppose my question will be appropriate here. My English teacher said something about Permission being already in the plural form, just like "fish", for instance. She said she wasn't sure about it, and even though I'm not British (like she is. I love that accent
) I allow myself to re-check her. And she did say she wasn't sure. So I ask - does the word "permissions" exist? Thanks a lot
Yuval​

אוקיי זה קצת מסובך...

בדקתי בוורד (הידוע כ"מילה" של "זעיר רך").... וורד טוען להיכרות עם המילה... מצד שני, בדקתי באתר האינטרנט מורפיקס ושם לא שמעו על המילה... אישית, מהיכרותי עם וורד, בייחוד עם גרסת הXP הארורה שאני משתמש בה, אוצר המילים שלה לא מושלם... ליתר דיוק... אוצר המילים של וורד שווה לתחת... ולעומת זאת מורפיקס לא אכזב אותי אפילו פעם אחת... אני אישית לא מכיר צורת רבים לPremission... לדעתי היא כמו Forgiveness... כלומר יחיד ורבים באותה צורה... כמו Fish... וגם אני אוהב את המבטא הבריטי (אלישה ממיס-טיק וג'ואן מהEuropean top twenty של MTV)... Rogue מסכים עם המורה....

yuval k

New member
מממ.

ומורפיקס מכיר צורות רבים למילים אחרות? this is plural... ולא חושב שוורד מכיר מילים שאינן. חוצמזה, גיגול permissions הניב תוצאות, רבות מדי כדי שהמילה לא תהיה קיימת... לדעתי המילה כן קיימת. אפילו אמנדה לא היתה בטוחה. יש אפשרות שתשאל? The user is granted the a, b and c permission פשוט לא נשמע טוב. And if it doesn't sound good, it's probably wrong. But I may be wrong
|מבולבל|

שעטנז

New member
גם לי לא נראה שיש צורת רבים...

עולה לי כל הזמן PERMITS, אבל זה כבר משהו אחר...

למעלה