perl

ברנדל

New member
perl

התחלתי ללמוד את זה, ואני מריץ סקריפטים שכתובים בקובץ txt דרך שורת פקודה במערכת windows באמצעות activeperl, מקווה שכך עושים. הבעיה היא שהחלון השחור נסגר לאחר ביצוע הסקריפט, ואין לי מושג מה קרה שם. איך משאירים את החלון פתוח? (משהו כמו getchar ב c)

ברנדל

New member
איך עושים את זה

אם אתה יכול לתת הנחיות מדויקות, כי זה לא הולך לי. החלון נפתח, איך אני מריץ שם את הקובץ?

KKnDoIt

New member
עשה זאת כך:

לחץ על המקשים Win + R (המקש Win הוא זה עם הסמל של חלונות במקלדת). בתיבה 'Run' שתפתח, הקש CMD (ו- Enter). הקש
perl --help​
ותקבל הנחיות כלליות.

KKnDoIt

New member
והנה השורה המלאה, אם זה עוזר לך:

perl -- the_file_name.ext​
כאשר the_file_name.ext הוא שם הקובץ שאתה רוצה להריץ.

IdanR

New member
ואם אתה עצלן...

אפשר להוסיף ;<STDIN> בסוף הקובץ.

ברנדל

New member
וואלה תודה

יש לי עוד שאלה: נניח יש לי תוכנה שכתובה ב c++ ואני רוצה להריץ מתוכה (לשלב) קוד של perl. יש דבר כזה? כלומר מלבד כמובן לעשות CreateProcess עם commnd line של perl + FileName. כלומר ממש להריץ מודול מתוך התוכנה (שיבוץ קוד או משהו, אין לי מושג), איך עושים את זה? בתודה מראש אביעד

KKnDoIt

New member
אני לא מכיר אופציה כזו,

אבל אני גם לא מבין כלום ב- PERL. מאחר ואין פורום PERL, אני מציע שתבדוק בפורום לינוקס, ואולי גם בפורום PHP (לא PERL, אבל הנושאים קרובים מבחינת סוג האנשים העוסקים בזה).

eyalbd

New member
אפשר בהחלט

תסתכל בקובץ העזרה perlembed או שתריץ את הפקודה perldoc perlembed באופן כללי אתה רוצה שהתוכנית שלך תהיה עם runtime של perl (משהו כמו אופיס ו-VBA) זה אפשרי בהחלט ויש תוכניות (למשל שרת ווב apache ) שעושות את זה. בהצלחה

למעלה