pepols i'm home!!!!

SwEEt T

New member
pepols i'm home!!!!

שלום אהובי היקרים חזרתי מהולנד המדהימה והקרה מלאה בחווית ועם הדיסק החדש של hoobastank מצאתי אותו אחרי שנה של חיפושים עליתי על רכבת הרים בהפטלינג (זו של הדרקון למי שמכיר) וכמעט מתתי מפחד ובכלל היה מאד מגניב ואני ממש עיפה אז אין לי כוח לספר הכל עכשיו אז ניפגש ביום שלישי ומי שרוצה לשמוע חוויות אני אספר לו כבר אז התגעגעתי המון!! לילה טוב!!

TziMHoNoa

New member
הובאסטנק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

גמני רוצה
יאאא עדייי
התגעגעתי
יומשלישי

SwEEt T

New member
../images/Emo25.gif יש לך 120 ש"ח מיותרים?

המחירים בהולנד כ"כ יקרים ועוד צריך להכפיל כל מחיר באירו כפול 6 (אירו אחד שווה 6 ש"ח) גמני התגעגתי מאד יום שלישי ואל תשכחי מי סיפר לך על המפגש של אוונסנס!!

TziMHoNoa

New member
אהה יש לי 190../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

גם צרוב יהיה מועיל
איזה שיר מדהים The Reason... מכות לי שלא אהבתי אותו בהתחלה

darkness calls

New member
דידהההה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

שיאאא כולם חוזרים איזה כיפ
ברוכה השווה
אני אשמח לשמוע חוויות במפגאש..

מורן 1986

New member
עדידושששששששש../images/Emo24.gif

ברוכה השווההההההההההה
שמחה
לשמוע
שנהנת
אני מחכה
לשמוע
על כל
החוויות שלך
ביום שלישי

slallum

New member
ח-ר-א של רכבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

כן, אני סנוב של רכבות, יש בעיה
לכי לסיקס פלאגס, מקום על רמה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוואו עדיייי התגעגעתיייייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני דורשת את כלללל הכיף שעשית שם שתספרי לי באייסי או במסנג'רק הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ברוכה השווהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לילה טוב בובעעעעעעע../images/Emo25.gif

dafi daf

New member
עדי-די-די../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וולקאם בק!!!! איזה מגניף שחזרת אלינו
אני מקווה שנהנת המונים!!! חוויות מחר!!!
לא אוהפת הובסטנק אבל תתחדשי!!!

למעלה