PEOPLE!!!

• פותח הנושא Flame
  • פורסם בתאריך

Flame

New member
PEOPLE!!!

אסור לתת לפורומינו לגוועה!! הוא מתחיל לגסוס.. עוד מעט ימות
ויהפוך לרוח
..! עד שבערך הקמנו אותו לתחיה.. לתת לו ליפול?? בבקשה תקראו לאנשימים... זה כזה פורום נחמד ומהנה! חוצמזה.. איפה המנהל..? מישהו יודע אולי מה קרה לו..? מיסתורי.. מיסתורי ביותר... סתם
! אההה... תודה
!! -------------------------------------------------------------------- אהה.. והידעתם? הכי הרבה דיווחים על מראות של רוחות מתקבלים ב... נו נו.. תנחשו.. יפה מאוד
ידעתי שתצליחו.. אנגליה! השאלה שלי היא.. מדוע לפי דעתכם הדבר כך?? לפי דעתי זה רק בגלל שבאנגליה אנשים מעזים לדווח.. אם תצא לרחוב בארה"ב ותגיד לבנאדם "היי.. אתה יודע?? הבית שלי רדוף רוחות!!" אז יאשפזו אותך בבית חולים לחולי רוח..! אז מה דעתכם? המשך יום מואר חברים..

Flame

New member
הממ.. ../images/Emo12.gif

בפעם האחרונה שבדקתי.. כן
.. למה..? ושי.. אתה באמת צודק.. לא חשבתי על זה ככה.. איפה המנהל?! המשך יום מואר חברים

Rastaman Chant

New member
את כותבת ממש ברמה גבוהה.

אולי תכנסי לפורום חולון-אזור תלמדי אותם קצת להתבטא. קבלי ח"ח.

הי פלימ את רואה שאני באמת משתדלת...

ונראה לי שגם שי משתדל, יבואו אחרים יופי לא יבואו גם יופי כי עד עכשו ראיתי שגם בין שלושתינו לא חסר לנו על מה לדבר בנושאי רוחות ותיקשור בכלל. לפי מה שהבנתי מוי מן הוא עכשו פשוט בתקופה לחוצה ואני מאמינה שכשהוא יתפנה הוא גם יוכל להקדיש זמן לפורום. שלך חנה גונן

Flame

New member
היי חנה ../images/Emo13.gif

בהחלט שאת משתדלת!! לא התכוונתי אלייך בכלל...
אני מתנצלת שלא הבהרתי את העיניין
זה מתייחס לשאר חברי הפורום (חוץ משי כמובן...
) ונראה לי שאנחנו בסך הכל שלושה חברי פורום בינתיים! המשך יום מואר

I am a freak

New member
לצערי.....

אני לא מתכוון להגיד לאנשים להיכנס לכאן עד שיהיה מנהל שיוכל למחוק הודעות לא רצויות ושיהיה כאן.
משתיי סיבות- 1. אנשים יוכלו לבוא ולהרוס את הפורום, ככה שהוא בכלל לא יהיה שווה כלום! 2. אנשים יבואו, יראו כמה הפורום יבש, אין מאמרים, אין עידכון וריענון אז באותה מהירות שהם באו, הם גם ילכו! מקווה שהבנת את עמדתי בעינייו....

למעלה