PEOPLE!!!!

Morphia

New member
PEOPLE!!!!

Hey guys! How are you? You know where I am??? I´m in LONDON!!! And I have internet access and Hebrew support! I just can´t type in Hebrew :Anyway, I miss you all, and I´ll be back On 2day!

we miss you tOO

אני והילה מתגעגעות אלייך..
והנה המון המון נשיקות וחיבוקים....{שתדעי כמה אנחנו מתגעגעות אלייך..}

niiko

New member
היייייייייייי לא רואים אותך!!

אולי אני לא מכירה אותך כל כך טוב... אבל לא משנה מי, כל עוד הוא חבר של הפורום (והוא לא מקלל את ליסטה...) אני מתגעגעת למי שלא פה!! ברוכה השבה

יאקומו

New member
אאאההההה! מאיה!

מה קורה?! כשתחזרי תספרי ה-כ-ל!!!!!!!!! יופי! רק עוד יומיים! (אני מציינת את זה ביומן שלי...)

Digi Lista

New member
מתגעגעים ומחכים שתשובי!../images/Emo24.gif

וגם קצת מקנאים(אם לא כולם אז לפחות אני והפיצולים!...)אבל בעיקר
בשבילך שאת נהנים ומצפים לדבר איתך(בעברית קשה שפה...)כשתחזרי!

Morphia

New member
TALI CHAN!!!!

Hey! I was in the cool manga shops today! I was like a kid in a candy shop, didn´t know what to chose! I soooo wish you were there with me! There was Inu yasha and Ranma 1/2 and other really cool stuff!!! Also, I got us the number of the Japanese manga and stuff shop! We can ORDER Digimon´s sond track!!!! *huggles all forum members* Cheers, see you later!

miaka

New member
*just passing by*

אינויאשה שולט!!! *_* את רואה את זה מאיה?

Morphia

New member
*chuckles*

No, I´d love to, but I don´t have it. And I didn´t buy it because there were too many volumes...

miaka

New member
אני אצרוב לך!!

אני אוהבת להפיץ אינויאשה להמונים XD

star_female

New member
*להזמין*? *-*

למרות שלא יהיה לי מושג מה לבחור (אולי בעצם כן... אהם, קריסמס פאנטזי, בסט פרטנר של קן ו-וורמון, דרמה סי די...) אבל רק האפשרות הזאת.. וואו *-* ואני יודעת למה את מתכוונת בלהיות כמו ילד בחנות ממתקים, אני הרגשתי ככה כשהייתי בעזריאלי בטאואר רקורדס בפעם הראשונה (כמובן שלא הייתי צריכה לבחור הרבה, רוקנתי להם כמעט את כל המלאי של המנגות שם ביחד עם חברה... והם עדיין לא הזמינו עוד -_-).

למעלה