people...

blinkme

New member
people...

ledaati "blink" bebox car racer "asu" mucikat punk-rock hotz mikama shirim aval ze behol zot mashu nahon?

HandsomeDevil

New member
בוקס קאר? לא זה ולא זה לדעתי...

זה אפילו לא פאנק. אבל תשאלו מישהו אחר.. אני לא כ"כ מבין. (ואני חשבתי שמטאל מסובך
)

eb182

New member
רוק זה הגדרה כללית מדי

פאנק נכלל בד"כ בתור אחד מסוגי מוזיקת הרוק או בתור מוזיקה אלטרנטיבית אבל בכל מקרה נראה לי שפאנק זה לא הגדרה כללית מדי ואפשר להשאיר את ההגדרה בזה אבל אפילו הם קוראים לעצמם פופ-פאנק והם תמיד היו אם זה הסגנון שבו הם מוגדרים.

ּpine appleּ

New member
פאנק זאת הגדרה מאוד כללית

לדעתי הם דווקא לא ממש פאנק פופ..... תמצאו לי שם לפאנק פופ דכאוני

eb182

New member
הם לא כל כך דכאוניים

הם אנשים די נורמלים שלפעמים הם מרגישים ככה ולפעמים ככה וגם השירים כתובים באותה צורה

ּpine appleּ

New member
לא יודעת

לא התעמקתי בבוקס קאר רייסר אבל השירים ששמעתי די דיכאוניים זה כאילו פאנק פאפ טיפה יותר כבד

eb182

New member
חשבתי שהתכוונת לבלינק

בכל מקרה אני דיברתי על בלינק במה שטום אמר. את צודקת בוקס קאר זה די דכאוני וזה לא פופ-פאנק זה יותר כבד.

blinknetta

New member
בלינק מגדירים את עצמם

פאנק רוק כל שאר העולם שלא מקשיב לשאר השירים ורואה רק את הקליפים מחשיב אותם בתור להקת פופ פאנק (לדעתי)

punk223

New member
צודקת ב 100%

"בלינק מגדירים את עצמם פאנק רוק כל שאר העולם שלא מקשיב לשאר השירים ורואה רק את הקליפים מחשיב אותם בתור להקת פופ פאנק" לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי.

ּpine appleּ

New member
טוב

הנה בתור אחת שמכירה אותם טוב מאוד (הרבה יותר טוב ממה שנדמה לך), אני יכולה להגיד לך שלפחות אנמה וטייק אוף הם פאנק פופ. דוד ראנץ´, צ´שייר קאט, בודהה ופלייסוואטר יותר נוטים באמת לפאנק רוק, עם קצת אימו עזבו באמת שאין לי כוח להיכנס להגדרות מטומטמות אבל לפחות חלק מהשירים שלהם הם פאנק פופ

eb182

New member
דווקא קראתי ראיון עם טום

והוא אמר שהם פופ פאנק

blinknetta

New member
כן

הייתי רוצה לראות איפה טום מעיז לסתור את עצמו!!! הוא תמיד אומר שהם פאנק רוק! באמת גם לדעתי מדוד ראנץ ומוקדמים יותר זה פאנק רוק ומאנמה וטייק אוף זה הרבה פחות רוק

למעלה