People, People, People

QueIronia

New member
People, People, People../images/Emo70.gif

נראה לי שיש מתמודד חדש על תואר השיר הטוב ביותר של ג'ניפר לדעתי: Step Into My World. אז אמנם Ain't It Funny הוא ה-שיר של ג'ניפר מבחינתי, אבל פשוט אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתאהב בשיר הזה. הוא פשוט כ"כ קרוב לשלמות שזה פשוט כואב (
). הוא פשוט כ"כ ממכר וכ"כ סקסי. לא סתם אני שומע אותו כל יום מאז שיצא הדיסק (חוץ מכשהייתי בקפריסין
).

חדש123

New member
לדעתי אתה צודק!../images/Emo45.gif

Step Into My World הוא באמת שיר סקסי כזה ,יש בו משהו מושך כזה אבל הוא באמת שיר טוב! באלבום ריבירט יש אחלה שירים אני עדין לא מבין למה לא הלך לו כל כך?

QueIronia

New member
האנטישמיות הגואה בעולם.

לא ברצינות, אבל האנטישמיות היא פתרון טוב לכל הבעיות שלנו, לא
כמו הסיבה שבגללה שירי לא לקחה מקום ראשון באירוויזיון ושאר ירקות
אבל באמת, Rebirth הוא אחלה דיסק. אני ממש ממש ממש מת עליו.

חדש123

New member
מה הקשר אנטישמיות?

מה הקשר אנטישמיות? וגם אני חושב שזה אחלה אלבום יש בו שירים מאוד טובים! ומה רע במקום ששירי לקחה לדעתי מקום 4 זה מקום מעולה! זה המקום הכי טוב שהיה לנו מאז דיוה של דנה אינטרנשניל!

שיר מעולה

אבל הטוב ביותר של ג'ניפר?! לדעתי ממש לא
יש את LDCAT, NO ME AMES ו- AIN'T IT FUNNY ששלושתם הרבה הרבה הרבה יותר טובים ממנו. חוצמזה, יש את WYWD, IMGBA, STILL, ועוד כמה שירים, שאולי הם לא שלמות אמיתית כמו השלושה הנ"ל, אבל הם עדיין הרבה יותר טובים מ- SIMW.... לדעתי לפחות

QueIronia

New member
כשאני משווה אותו לשירים אחרים

כמו AIF או כאילו קשה לי לומר שהוא יותר טוב. אבל פשוט התאהבתי קשות בשיר הזה. באף דיסק לא קרה שהיה שיר אחד שהוא בבירור ובלי צל של ספק מעל כולם. רק AIF היה קרוב לזה. מבחינתי AIF הוא פשוט כיף טהור
ו- SIMW הוא בהחלט מתקרב לדרגה שלו. כמו שכתבתי, קשה לי להכתיר אותו אבל פשוט אני לא מסוגל לעמוד בפניו. אין ספק ש- AIF שיר ענק אבל גם SIMW. אין מילה אחרת חוץ מהתמכרות. AIF תמיד ישאר אצלי מקום ראשון (ולא כתבתי שSIMW עקף אותו), גם אם לא בצדק אבל אפילו איתו לא היה לי כזה מצב. אתה יודע, גם יגאל טוען ש-SIMW שיר מעולה אבל יש לה הרבה יותר טובים ממנו. הוא באופן מוזר ותמוה ביותר אפילו טוען ש- WOS הוא יותר פספוס מאשר SIMW. אני טוען שהוא במצב של אי שפיות
בקיצור - הדיון הזה לא נגמר. לי אישית מאוד קשה להכריע בין השירים של ג'ן

כמו שאמרת

"הדיון הזה לא נגמר"... כל אחד והטעם שלו
וגם אני תמיד אומר ש- LDCAT זה השיר הכי טוב שלה לדעתי, אבל לפעמים אני שומע NO ME AMES ונמס.... ואח"כ אני שומע את AIF וזה עושה לי כ"כ הרבה כיף שאני כבר מתבלבל
בכל מקרה, מי אמר שצריך להחליט מה השיר הכי טוב?! זה סתם מרגיז

QueIronia

New member
זה ליאת אשמה. היא עשתה במצעד

יומולדת של ג'ניפר קטגוריה של השיר הטוב ביותר. אני בכולופן הצבעתי ל- AIF מקום ראשון...

QueIronia

New member
הגיע הזמן. טוב שהיא לא חכתה שנים

כדי שיסדרו לה את המחשב. |מפגרת|

Lopezit

New member
הלוווווווווווווווווו

|חומה| ארז מה זה הריכולים האלה?!?!?! למיטב ידיעתך המחשב קודם היה אצל בעלה של אחותי... כדי שינסה לתקן לבד אבל הסתבר שזאת בעיה רצינית בכרטיס M שצריך להחליף אותו ואין לו אז לקחנו למעבדה של איש מטומטם שרצה למחוק לי את האר דיסק אבל אזזזזז בעלה של אחותי הסביר לו מה לעשות וזיייייייהו גמני לא הבנתי מה רשמתי אבל לא נורא |חומה|

למעלה