People People People

maxbass

New member
People People People../images/Emo124.gif

תרשמו פה את השירים שאתם מכירים של סיסטם , שלא נכנסו לאף אחד משלוש האלבומים. היו לי כמה כאלו, אבל כשפירמטתי את המחשב לא שמרתי אותם משום מה, אני זוכר רק את: princess zelda(שיר ממש טוב) marijuana in your brain ואם יש איזה אלבום שבו מרוכזים השירים הללו, אשמח לשמוע עליו

bestrafemich

New member
מקס יא דפוק

מה זאת אומרת??? הלכה כל המוזיקה שלך???? אה ולי יש: blue dam free dirty needles friik legend of zelda metro outer space storaged וזהו

maxbass

New member
אני לא עד כדי כך דפוק!../images/Emo6.gif

כשפרמטתי מזמאאאןןן.. אז היו כמה שירים שלא שמרתי משום מה...ואללה.. זה לג'נד אוף זלדה, לא פרינצס:) ונראה לי שהיו לי את כל השירים הללו, חוץ מ-בלו. מה הייתי עושה בלעדיי אשפית המוזיקה שכמותך:)

bestrafemich

New member
חחחח

די נו כולי מסמיקה פה... P: אממ.. אז יש לך את כל מה ששלחתי לך.... ה-כ-ל???? כי אם לא אז אני רוצחת אותך :) אאגב.. כתבת "בלעדיי" .. אז.. אהם.. תישרף בגהנום ומהר :)

maxbass

New member
../images/Emo35.gifAre you high../images/Emo187.gif

מה קשור "בלעדיי" ל"תשרף בגהנום...."
ופרמטתי מזמן, לפני איזה חצי שנה או משו... יש לי את הכל:)

opposite

New member
אממ

starlit eyes shame - יחד עם וו טאנג קלאן feel good - עם הד פי.אי. והסולנית של קיטי אם אני לא טועה don't go wandering - עם לימפ ביזקיט ויש בעיקרון את כל האלבום האנטייטלד למרות שאת רוב השירים משם הם הקליטו מחדש לדיסק השלישי

opposite

New member
אכן

בדיסק loud rocks אני לא יודע אם זה שיר מקורי או חידוש לשיר של וו טאנג מה שכן, מומלץ ביותר כל הדיסק מומלץ למי שאוהב ת'שילוב של ראפ ומטאל

למעלה