היי...
רציתי לשאול איך אתם חוגגים את השנה החדשה/ נובי גוד/ קריסמס/ ברית המילה של ג'יסאס/ סילבסטר.. או כל מילה אחרת לזה..? אוך... איך אני אוהבת את החג הזה.. !

המשפחה שלי כל ההזמן חוגגת את נוביי גוד... כשהייתי קטנה(בארץ) ההורים שלי אמרו לפני הנוביי גוד ללכת לחלון להגיד ולבקש מדד מארוז את כל מה שאני רוצה... אז.. הלכתי לחלון בתנאי שההורים שלי יתקעו בסלון בלי לישמוע אותי אומרת הכל... ואז אני ביקשתי את כל מה שרציתי בשקט בשקט...(שופאטאם)<= חח
וביקשתי המון דברים...

ומהנ שהיה הכי מוזר זה שאת כל מה שאני ביקשתי פשוט ה-כ-ל אני קיבלתי.. מה שהיה די מוזר... כי אין סיכוי שהם שמעו... או שיש??
וקיבלתי כנראה ה-כ-ל בגלל שאז עדיין ההורים שלי לא חשבו על סשה ולב... אז הייתי בת יחידה...

קיצר.. אנחנו חוגגים עם עץ בערך מטר על חצי מטר... עם הרבה איגרושקי על העץ והרבה украшенй סליחה על הטעויות... ןהרבה אורות מהבהבים ומוזיקה חביבה מהאורות... ועם שולחן מלא מלא מלא מאכלים רוסיים ומה שאני הכי אוהבת זה את הז'וליין..

ועם הרבה קולה וודקה... אנחנו מרימים כוסית ב-11 (שעון רוסיה) וב-12 (ישראל) ומדליקים כל שנה מחדש את הערוצים הרוסיים ב- 11ושומעים את הברכה של ראש הממשלה ומחקים לפעמון..שבשעון..

(12 מישאלות...

) רק חבל שבשנה שעברה ההורים שלי קצת היתווכחו ליפני החג... ולא רצו לחגוג אותו.. =\ אז אני היכנתי את העץ וקישטתי אותו... והכנתי הרבה אוכל.. וקניתי המון מתנות..

ואז אני שימחתי את כולם והכרחתי אותם לחגוג ואז כולם כבר שמחו... והודו לי... ואז פאפא שלי נתן לי במתנה את ה- mp3 שלי...

) יש לנו מנהג מסורתי... כל שנה מחדש לישבור אחת מהאיגרושקי..