People

גם אנחנו!!

בחיי צריך להרים כוס לכל שעת חצות שנכנסת אצל כל מדינה, אחרי כל כך הרבה כוסיות וודקה.. גם ההורים שלך לא יהיו שפויים!

Evil Gremlin

New member
לצערי יש סיכוי גדול מדי שאני אהיה

בבסיס אבל אני כולי תקווה (ועקצוצים מבפנים) שאני אהיה פה... ואז אני בטח אלך למסיבה או בחיפה או ברחובות (אחת מאותם מסיבות ביתיות מגניבות עם הרבה אלכוהול ו.... U KNOW כרגיל... דרך אגב....הי אלנור, מה קורה

חחח.. בסדר גמור מה איתך??

ומה הסיכויים שתשאר בבסיס.. ** החלפתי פרטים אם שמת לב! מסיבות ביתות לפי דעתי זה "ה"דבר לנוביי גוד, גי זה בעצם המהות של החג להיות עם האנשים שאוהבים.. אני אישית לא ממש מבינה את המסורת של להיות עם בן/ בת הזוג ולעשות מעשים מגונים ( ע"ע) בחצות...

Evil Gremlin

New member
מעשים מגונים בחצות זה סתם כיף

לא קשור לנובי גוד.... ואני עדין לא יודע מה הסיכויים.....אבל הם קיימים שם והם גדולים

DeAth ScrEaM

New member
נמ נמ נמ.. :]

בינתיים אינלי כל כך תוכניות.... התוכנית היחידה הבטוחה היא נוביי גוד עם המישפוחה.....
(ותאמינו לי הדבר הכי טוב פה זה רק סלט האוליביה..) אבל אני מקווה שאני כבר אמצא לי מה לעשות..... לרוב אני מוצאת.. אז נקווה שגם הפעם אני אמצא לי איזה משו לעשות.... ובכלל... עוד מעט אני אקנה הרבה הרבה הרבה קישוטים חדשים ליולצ'קה (משום מה כל שנה אני קונה בכמויות ותמיד נראה לי שצריך עוד
) ואוציא את היולצ'קה החמודה שלי ואקשט אותה עם מאמצ'קה וטרילילי טרללה

היי... :)

רציתי לשאול איך אתם חוגגים את השנה החדשה/ נובי גוד/ קריסמס/ ברית המילה של ג'יסאס/ סילבסטר.. או כל מילה אחרת לזה..? אוך... איך אני אוהבת את החג הזה.. ! :) המשפחה שלי כל ההזמן חוגגת את נוביי גוד... כשהייתי קטנה(בארץ) ההורים שלי אמרו לפני הנוביי גוד ללכת לחלון להגיד ולבקש מדד מארוז את כל מה שאני רוצה... אז.. הלכתי לחלון בתנאי שההורים שלי יתקעו בסלון בלי לישמוע אותי אומרת הכל... ואז אני ביקשתי את כל מה שרציתי בשקט בשקט...(שופאטאם)<= חח
וביקשתי המון דברים... :) ומהנ שהיה הכי מוזר זה שאת כל מה שאני ביקשתי פשוט ה-כ-ל אני קיבלתי.. מה שהיה די מוזר... כי אין סיכוי שהם שמעו... או שיש??
וקיבלתי כנראה ה-כ-ל בגלל שאז עדיין ההורים שלי לא חשבו על סשה ולב... אז הייתי בת יחידה... :) קיצר.. אנחנו חוגגים עם עץ בערך מטר על חצי מטר... עם הרבה איגרושקי על העץ והרבה украшенй סליחה על הטעויות... ןהרבה אורות מהבהבים ומוזיקה חביבה מהאורות... ועם שולחן מלא מלא מלא מאכלים רוסיים ומה שאני הכי אוהבת זה את הז'וליין.. :) ועם הרבה קולה וודקה... אנחנו מרימים כוסית ב-11 (שעון רוסיה) וב-12 (ישראל) ומדליקים כל שנה מחדש את הערוצים הרוסיים ב- 11ושומעים את הברכה של ראש הממשלה ומחקים לפעמון..שבשעון.. :) (12 מישאלות... :)) רק חבל שבשנה שעברה ההורים שלי קצת היתווכחו ליפני החג... ולא רצו לחגוג אותו.. =\ אז אני היכנתי את העץ וקישטתי אותו... והכנתי הרבה אוכל.. וקניתי המון מתנות.. :) ואז אני שימחתי את כולם והכרחתי אותם לחגוג ואז כולם כבר שמחו... והודו לי... ואז פאפא שלי נתן לי במתנה את ה- mp3 שלי... :)) יש לנו מנהג מסורתי... כל שנה מחדש לישבור אחת מהאיגרושקי..:)

AeroSlash

New member
People ../images/Emo70.gif

הודעת הבוקר טוב כבר עברה לעמוד אחר ואף אחד לא טרח לפתוח שרשור חדש
בכל מקרה, שיש לכם בוקר מקסים, אני רק עכשיו התעוררתי
לא אוהבת להתעורר מאוחד
היום אני אתחיל את שיעור החופש סוף סוף
אלא אם כן אני שוב אתקע מול המחשב, אז אחלו לי בהצלחה
ושוב, שיהיה לכם יום נעים סאנשיינס.

eMiFrEaK

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo140.gif

ו10 זה נחשב מאוחר.??? בחופש אני בדר"כ מתעוררת לקראת 4.... וזה גם כשפשוט מעירים אותי בטענה שאני מבזבזת את החופש שלי על שינה.. (לא מבינה נשים שאשכרה עושים משהו בחופש!
חופש=לנוח....) כן כן... אז אני ערה כבר עכשיו כי פשוט לא ישנתי כל הלילה...דווקא עבר נחמד...=) שיהיה לך בהצלחה
ולכולם שיהיה יום נעייים.... יאללה אני עפתי לישון :)

AeroSlash

New member
אוי 4 =\

ועכשיו כבר 11 וכן בשבילי זה נחש מאוחר... אני אוהבת להתעורר ב-8 וחצי עד 9 ככה... אז אני מרגישה שהיום שלי לא מתבזבז במיטה.. בקיצור כמה שיותר מוקדם יותר טוב, אם אני מתעוררת לבד (ולא בכוח) אז שיהיה הכי מוקדם שיש, מצידי אפילו ב-6. עזבי, אני בת אדם מוזרה

eMiFrEaK

New member
חחחחח אני מכירה עוד אנשים כאלה..

ותאמת.. לא מבינה אותם.. או אותך ..=))) אבל חפיף... כל אחד ואהבותיו :) העיקר שאת נהנית לקום מוקדם ולא לבזבז את היום..(ואוו אולי אני אנסה את זה פעם חחח)

AeroSlash

New member
גררררררררר ../images/Emo46.gif

מישהו יכול להסביר לי למה זה קודם מראה שההודעה לא נשלחה ואח"כ שם את שתי ההודעות?! תפוז קקה =[

eMiFrEaK

New member
שנייה את רוצה להגיד לי שאת מתוסבכת?

תשלחי לי שוב.... אני מרשה עוד 4 פעמים.=))

למעלה