People

Elanora

New member
חחחחח.. אני חפה מפשע כל עוד ..../images/Emo9.gif

טוב נו, קראתי כמעט הכל.. אולי פספסתי כמה...סורי.. מה העונש שיוטל עליי??..חח..
כןן הדברים הכי יפים נוצרים ברגע ספונטני..אני סומכת עלייך.. באמת?? בתחנה המרכזית יש קישוטי נוביי גוד וכאלה?? קשה להאמין!! בבית אתם חוגגים לפי המסורת עם העץ, והמאכלים הסימבוליים??

M a r U s k A

New member
לא דווקא אנחנו לא :(

ההורים שלי טוענים שאין בארץ אווירת חג, וגם אין להם חופש יום אז זה די מגביל אותם
אז כל שנה מחדש אני מאלתרת משהו אחר
וכם התחנה המרכזית בתל אביב הקומה הרביעית פשוט מלאה בכל השטויות האלה, בעצים , בקישוטים!! אפילו מצאתי דברים כמו שהיו לנו ברוסיה
מאמא שלי התפלאה שאני עדיין זוכרת את זה..

Elanora

New member
ההורים שלי טוענים בדיוק אותו דבר!

אבא שלי חזר לפני כמה ימים מגרמניה, ובקריסמס הוא יהיה בשוודיה... מיזה 13 שנה הוא יוכל להנות מאווירה אמיתית! אבל זה לא החג של רבים מאזרחי מדינת ישראל.. אז אין מה לעשות.. חח.. וואי באמת?? נשמע ממש מאגניבב!! ההורים שלי לא חוגגים ממש לפי המסורת, בעיקר מהסיבה שציינת.. אפילו לא משקיעים ביולצ'קה..

Elanora

New member
../images/Emo183.gif דקת דומיה ליולצ'קה

שנטשה את חיינו לצמיתות??
יש לי כמה בגינה, אבל ההורים שלי מידי שנה מוציאים איזה יולצ'קה בלאי מאובקת ומעוררת בחילה פלסטיקית מהארון, שמים אליה כמה ניירות.. והרי לנו! מארי קריסמס..
ושלך?

M a r U s k A

New member
אצלי אין כלום בכלל..

שנה שעברה מאמא שלי בכלל עבדה משמרת לילה בנוביי גוד אז אני נסעתי לחגוג עם חברים באריאל..

Elanora

New member
היית פה בנוביי גוד אשתקד?

אני מקווה שהצלחת להנות לפחות... מי אלו חברייך מאריאל??

M a r U s k A

New member
אממ לא נראה לי שאת מכירה...

הם שכבה י"א כרגע וחלקם לומדים בהנדסאים
וגם הכרתי את רוב המחזור של אריאל שסיים י"ב שנה שעברה. חבל שאת עומר לא הכרתי באותה תקופה

Elanora

New member
האא.. הבנתי אותך..

חחחחחח...אבל את מכירה אותו עכשיו.. איך הוא שם בצבא??

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחח

למה קשה לך להאמין שבתחנה המרכזית יש קישוטים לחג? הכל שנה כל הקומה הרביעים והשלישית מפוצצות בכל הדברים שקשורים לנוביי גוד
אני כל יום נתקעת שם
(נו אני כל יום בתחנה המרכזית
)

wisly

New member
זה לא "בבית" או "בבית" אצלך??

מי צריך בסיס כאשר אפשר להיות נפקד?

Angel lips

New member
אה מרינקה אז תקני עץ קטן וכמה

קישוטים עליו ושימי בחדר :) זה מזה נחמדדדד :) בסוף כולם מוצאים איך לחגוג.. גם את תמצאי גם אני בלי תוכניות אלה של הרגע האחרון

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

טענת שקראת את כל השרשוריישן שעשינו :)) היה בדיוק כזה... כמו שכבר אמרתי, אני תקועה ללא שום מאסטר פלאן לנוביי גוד הזה.. באמת שאין לי מה לעשות.. בטח אשב עם המשפוחס שלי על שולחן מסורתי עם שפע מלפופנים חמוצים (כי אנחנו רוסים
) ובקבוק וודקה גאוותני המתנשא ועוד שפע מאכלים, שמאמא תוקעת את עצמה יומיים לפני החג במבטח, כדי להכין.

למעלה