People eyes behind their smile...

People eyes behind their smile...

שימו לב למה כל אחד בחר להתייחס. יום אחד, החלטתי לרשום פליטת פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=912&msgid=89263644 כמה אנשים הגיבו לזה בלי משים, חלקם מתייחסים רק לחלק הטוב (רק רמי, למען האמת) והכי מצחיק שהגיבו לזה נועה, יערית, זורם וירוק, no disrespect, אבל אתם גם מקללים בפורום בלי הפסקה, לא משנה כמה תכחישו או תטיפו לשאר. אולי מאי ובר הגיבו שאני יכול להגיד מה שאני רוצה וזכו לאותו ה"מבט" מהארבעה המטיפים, אבל מה לעשות שזה נכון, וההודעות של הרבה מאוד אנשים כאן, גם אם אינן נוגעות לי, מגבות אותי יפה מאוד. לאחר מכן רשמתי סיפור שיותר חשוב מכל השטויות שלכם פה, סיפור עם לקח- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=912&msgid=89305965 ומי הגיבו? הרבה, ביניהם בר, אלדד, בת אל, דדי יקירינו, טים, אבל לא זורם, לא יערית, לא נועה ולא ירוק. מדוע? כי הם עסוקים בלקלל ולהטיף באותה הנשימה. מוסר השכל - תעיפו מבט במראה לפני שאתם עולים על מישהו בגלל מה שהוא אומר, בין אם זה רמי, אני, no tnx או כל אחד אחר, ותזכרו שהמילה "בוגר", על כל שורשיה והטיותיה, היא מילה ילדותית. שבוע טוב.

תיקון טעות

במקום-אני מנסה לנסה להיות הוגן עד כמה שאפשר, התחקון-אני מנסה להיות הוגן עד כמה שאפשר מצידי,

יוני...אני לא צריכה פורום כדי לדעת.

אני לא צריכה פורום כדי לדעת מי אתה ואיך הראש שלך באמת חושב ומה הלב שלך באמת מאחל לאנשים פה...לא פורום..לא הקנטות..ולא סיפורים עם מסרים... מי שפגש אותך ועוד לא הבין את הראש שלך...כנראה שלא מכיר אותך..או שפשוט לא רצה להכיר אותך.. מספיק להסתכל על העיניים שלך פעם אחת ולראות את הטוב שיש בך...ויש לך הרבה..ואתה יודע את זה..לא משנה כמה אתה מאחל פה סארס לאנשים... חולה עליך...ואל תשפוט איש..כמו שאתה לא אהבת שעשו לך את זה..אל תעשה לאחרים...שכל אחד יסתכל על עצמו וזהו... קיצרררררררררררררר לאב יווווווו בברכת הייתי פה ואני אוכלת דניאלה בטעם תות.. מאי..

מאי כפרעלייך

הדבר האחרון שיקרה לי מהתגובות האלו הוא שאני איפגע. פשוט מאוד נתתי לאנשים מראה, שיראו כמה הם צריכים לשטוף את עצמם לפני שהם מתייחסים ללכלוך של האחרים. מת עלייך מותק. Now - מתי אני בא לעשות לך צרות בעבודה?

מה אתה מתבכיין יוני?

אני גם לא טלית שכולה תכלת - כשצריך לקלל אני מקלל, (קללות כמו בן זונה, זין , מניאק וכו'). אבל...תדפדף בארכיון שעות ולא תמצא קללה אחת שלי של מחלות. אם אני זוכר טוב(לא בטוח אבל בהחלט יכול להיות) יצא לי גם לקלל את חברך האהוב הלווין (נדמה לי אמרתי לו שהו זין, אידיוט טמבל ). אם עד עכשיו לא הבנת את ההתרעמות שלי אז העניין הוא כזה : לא מסוגל לראות ו/או לשמוע שמקללים במחלות כלשהן. ואתה כל כך התרגשת שזה מפריע לי שהמשכת עם זה בכל הודעה שלך- למרות שאני לא קיללתי אותך. עכשיו זה שחברך האהוב הלווין לא העיר לך - זה כי הוא פוחד - כי הוא יודע שאתה צבוע ומתהפך כלומר: אם אני בא לטובתך (ולא משנה במה)...אז אתה סבבה ואם לא - אז אתה נהיה ההיפך הגמור מסבבה. ורמי חברך האהוב חווה את זה גם שוב--- אל תשכח איך ירדת עליו,לעגת לו וליכלכת עליו . (ולא משנה כרגע אם תגיד לי שהתחרטת ועשית טעות כי זה כבר לא משנה - מה שנעשה נעשה ואי אפשר למחוק - רק לתקן ). עצוב מאד שאתה מחפש גיבוי על הודעות מטופשות כמו הקללות שלך ועצוב עוד יותר שקיבלת גיבוי עם הודעות שבהן היו קללות יותר גרועות. אבלללללללללל כנראה שלא שמת לב -- בשלב מסויים חברך האהוב הלווין כתב באותה הודעה שלך : " בדברים מסויימים אני מצדיק אותו" לא יודע אם הוא הצדיק אותי אבל אני מניח שכן כי כמה שהוא נודניק לפעמים שבא להרוג אותו הוא בחיים לא יקלל קללות של מחלות . והוא יתקן אותי אם הוא לא הצדיק אותי . אולי הוא התכוון בכלל להצדיק מישהו אחר.---לא יודע . כואב לך שחלק מחבריך כמו יערית, ונועה ושימי תקפו אותך על הקללות. אתה רוצה שיגיבו לך על כל הודעה? אתה מחייב אותנו? או את אחרים? אני אישית הגבתי לעניין הזה של הקללות כי זה מפריע לי. אחרים הגיבו לסיפור שלך- כי זה עניין אותם וריגש אותם. אך זה עדיין לא אומר שזו התעסוקה היחידה שלנו לקלל ולגדף כמו שאתה טוען. אנחנו עדיין בני אנוש , עם רגשות , ועם דברים שמפריעים לנו ---- למרות שלא הגבנו לסיפור שלך !!! בקיצור אל תתבכיין כי לא כולם תמכו בך ב"איחולים" שלך . בוגר - מילה ילדותית או לא ------ היא בהחלט לא מתאימה לך . ואני בטוח במיליון אחוז- שביום שהלווין האהוב עליך - יגיב לך ולא בתמיכה אתה תקום גם עליו. זוהי תגובתי להתבכיינות שלך בערב זה שיהיה לך שבוע נפלא .

שום רשת ושום קשת

אני לא מתגונן ואמרתי לך תפסיק לנסות לשחק אותה עלינו פסיכולוג ועכשיו אני ממש רואה שאתה וחברך האהוב הלווין- בדיוק אותו דבר כשאין לכם מה לענות אתם באופן אוטומאטי נעשים פסיכולוגים , ומנתחים . ומבלבל את המוח במשפטים כמו " נתפסת ברשת" , או נפלת בפח . תבין- אני לא עושה לך או לאף אחד אחר חשבון קורה שאני מקלל אבל לא באופן האידיוטי כמו שאתה מקלל. אתה הוא זה שממסה להתגונן - ומנסה להוציא אותנו כביכול טיפשים ואתה הוא החכם ממשששששש בדיוק כמו אהובך הלווין. אבל לא מתייחס לתוכן ההודעה . רד מהעץ שטיפסת עליו תודה שטעית וזהו. אך תחפש מי חכם ומי טיפש---- תכל'ס הקללות שלך מגעילות ולא מצחיקות!!! ו...וואלה שכחתי לציין עוד דבר שנועה הזכירה בתגובה שלה. גרוע יותר לקרוא דברים כאלו מאדם דתי כבר הזכרתי שאתה ורמי דומים בצביעות שלכם?????

תכנס

אני מקללת נכון אבל תאכלס לאחל לסארס אלוהים ישמור אתה יודע בכלל מה זאת המחלה הזאת ??? אני לא אמרתי שאני שונאת אותך נכון ??? כי אני לא אבל כאילו לאחל סארס ועוד בן אדם שמתיימר להיות דתי ששומר שבת ! תחשוב טוב טוב לפני שאתה מקלל אולי זה בצחוק אמממ אותי ועוד כמה זה לא הצחיק שיהיה לך שבוע טוב בלי מחלות בלי מוות רק חיים וחיוכים ביי

יוני אתה צודק

רואים הודעה רשום בה דברים רעים ודברים טובים עדיף להגיב על הדברים הטובים, חינוך טוב זה חינוך בלי לשון הרע, מילא לטעון שלקלל זה רע אבל להאשים כדי להרגיז סתם,אני לא חושב שזה חינוך נכון, לפי דעתי למשל כדי לחנך ילד בצורה יפה צריך לחנך אותו בצורה יפה בלי האשמות ואם הוא טועה אז לומר לו שהוא טועה אבל בצורה נעימה, כמו לומר לו -לתת מכות זה דבר שלא נעים לי-, אבל לא לומר לו- אם תתן לי מכות אז אני אעניש אותך-,כי זה יכול להרגיז יותר את הילד

דבר ברור לווין בלי קודים!!!

מצדיק את הטוב... אמרתי במפורש - כמה שאתה נודניק ובא להרוג אותך לפעמים אתה בחיים לא תקלל בצורה כזו -יאמר לזכותך דבר אחד. אז דבר ברור ובלי רמיזות ואל תפחד מיוני . תגיד את האמת. כמו שאתה טוען שזכותך לרשום בפורום מה שאתה רוצה אז זכותך גם להתנגד ליוני על הקללות שלו אף אחד לא יטרוף אותך.

זה ממכר

New member
האם הגעת למסקנה שאני ילד טוב?

שלא נמצא פה בשביל לקלל ולריב וכד'? :p סתם זה חשוב לי ממך כי לא ממש אהבת את הדיבור שלי פה

טים

הראית שיותר חשוב לך לקרוא סיפור עם מסר חשוב מאשר להתייחס לאיחול של מחלה שנכחדה לפני כמה שנים ולנסות להטיף מוסר, כשאתה יודע שגם לך יש מגרעות. גאה בך איש.

רגע שאני אבין...

בגלל שלא הגבתי לשירשור של הילד עם המוגבלות אני יוצא חרא ובגלל שהגבתי על האיחול לסארס אני יוצא יותר חרא??? תקשיב לי טוב יוני...אני אלמד אותך משהו עליי...אני לא מגיב על דברים שאני מכיר את הסיפור שכתבת אני מכיר ממזמן.. נכון הוא מרגש אבל אין לי מה לומר על זה סיפרת משהו מרגש אחלה ולך תדע אולי האנשים שהזכרת קראו את זה אבל לא הגיבו כי בכל זאת כמו שאמרת זה מרגש נוגע ללב ולפעמים אין מה לומר על דברים כאלה יוני אתה לא מבין את הביקורות שנתנו לך...לא מאחלים מחלות ואפילו לא בצחוק אני תופס ממך אדם נבון מאוד ולכן הייתי מצפה שתיקח לעצמך נשימה עמוקה ותחשוב מה בעצם אתה עושה שאתה מאחל לאנשים סארס אפילו בצחוק זה שאתה אומר שהמחלה נכחדה אז מה...זה אומר שמותר לאחל דברים? אנשים נפגעים נעלבים ולא במיוחד ממה שאתה אומר...ישנם כאלה שמאמינים באמונות תפלות ועצם העובדה שאיחלת מפחידה אותם להבא שבא לך לאחל משהו אל תאחל ...טיפ ממני שיהיה לך שבוע טוב ומקסים

למעלה