PEOPLE CHOICE AWARDS 2012

היא נראית ככה עוד מהפרקים האחרונים בדה וויס

עצובה או חסרת ביטחון לא יודע משהו בהתנהגות שלה באמת שונה מברגיל.
ולגבי ביוניק זה היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהתקופה הזאת ווקאלית. היו לה שם גם כמה רגעים לא משהו אבל לא כמו עכשיו זה בטוח והיו שם גם כמה הופעות ממש טובות (אמריקן איידול MTV)

אולי היא מתחילה להבין...

שהיא כבר לא בשיא כמו שהיא היתה פעם ולמרות שהיא בתכנית פריים טיים מס' 1 באמריקה עדיין השירים שלה לא הופכים ללהיטים והאלבומים לא נמכרים ואילו בלייק ואדם תותחים במכירות והסינגלים שלהם מצליחים שזה כבר אולי פוגע בה ברמה האישית כי זה כבר כישלון 2 אחרי ביוניק. אולי היא מתחילה להבין שכבר לא אוהבים אותה וגם כל העליהום סביב ההשמנה שלה שזה עוד משהו שיכול להרוס בן אדם. גם השמינה וגם לא הולך לה זה משהו שיכול לפגוע בכל בן אדם אפילו עם הוא הבן אדם הכי חזק שיש. ובמיוחד לאומן שרגיל להיות להיט ופתאום הוא כבר לא.

אני גם חושב שזו הסיבה

ראו את השינוי אצלה ישר בשבוע שאחרי שהיא שיחררה את האלבום והיא כבר שמעה את קצב המכירות וגם כמה שהיא עם אופי חזק והכל כבר מגיע שלב שבן אדם נשבר מכמה שמשמיצים אותו על הנושאים האלה.
היא באה לדה וויס במעמד של ה"כוכבת הראשית" וכרגע אדם בלייק וסי לו מצליחים בקריירות האישיות שלהם והיא לא.

אגב רוב הטוקבקיסטים והבלוגרים שמשמיצים אותה הם הכי שמנים והכי מכוערים אבל עדיין קשה להתעלם מזה לאורך זמן.
אני מקווה שהיא תעבור כבר את התקופה המגעילה הזאת

2Dirrty4U

New member
אני חושבת שאתם ממש נסחפים

אם היא הייתה מכוונת גבוהה והמטרה שלה הייתה למכור מיליון עותקים בשבוע אז היא לא הייתה יושבת רגל על רגל בבית.
זה כנראה פשוט לא מעניין אותה יותר אחרת איך תסבירו את החוסר קידום המוחלט?..
היא הפסיקה לרדוף אחרי המספרים והיא פשוט עושה מוזיקה כי זה מה שהיא אוהבת. זה הוויב שאני מקבלת ממנה.

מעבר לזה יש אלף ואחת סיבות למה היא יכולה להיות עצובה או מצוברחת. היא בנאדם מעבר לזה שהיא מפורסמת וכן, לפעמים עוברים גם על מפורסמים תקופות קשות בלי קשר לעובדה שהם מפורסמים.

נכון רק שאנשים לא אוהבים את מה שהיא עושה

קחי את back to basics זה לא אלבום שמטרתו למכור ולהיות בפסגת המצעדים אבל אנשים קנו ואהבו.

פה היא פעם ראשונה מתמודדת עם זה שאנשים לא אוהבים את מה שהיא עושה וזה עושה לה רע זו בהחלט השערה הגיונית.
חוץ מהאלבום הראשון שלה כל האלבומים הם אל בהכרח כאלה שהמטרה שלהם למכור גם סטריפד אגב לדעתי היה הימור מצדה.

למעלה