PEOPLE CHOICE AWARDS 2012

2013 כמובן ***

די לצרוח

אוי השיער הורס את הפנים היפות שלה

יש הרבה תמונות רעות במיוחד כש מחייכת .

הנאום בסוף היה אחד המרגשים שלה לדעתי

הביצוע לפרקים מסוימים הצליח לרגש אותי לא יותר מדי..

היא נראית לי עצובה או מצוברחת כזאת בלי קשר עוד מהפרקים האחרונים בדה וויס

2Dirrty4U

New member
לגבי ההופעה

אתחיל מזה שקודם כל לא הבנתי את הבחירה ב-BP.
וויט אול דו ריספקט והכל ותקנו אותי אם אני טועה אבל יש לה סינגל חדש בשם Jast a Fool.
אני בחיים לא אבין למה היא לא מקדמת את הסינגלים של עצמה, בחיים!

אבל סבבה.. לגבי ההופעה:
עפ"י עדויות מהחזרות - כריסטינה עשתה 4 פעמים חזרות עם השיר ובכל ארבעת הפעמים היא בכתה.
זה שיר אמוציונלי שבטח נוגע בה אישית באיזו נקודה ואני לא אשקר שאגיד שלא הרגשתי את זה גם בהופעה עצמה.
ההופעה הייתה מאוד כנה ואמיתית ויפיפיה אפילו אם לא הכי מושלמת טכנית.
מה גם כריסטינה נשמעה לי קצת מצוננת ויאמר לזכותה שזה שיר שקשה לבצע בלייב והיא התמודדה איתו מעולה!

Music Man XD

New member
כיף לראות אותה!

ההופעה של Blank Page הייתה מרגשת מאוד. ההתחלה הייתה קצת לא יציבה, אבל אני חושב שמדובר בהופעה מקסימה. זה נראה כמעין סערת רגשות כזו, רגע אותנטי ואמיתי. נראה שהיא מאוד מאוד התרגשה לשיר את השיר הזה והקול שלה נשמע כאילו היא בכתה הרבה. זה באמת מהטקסטים האישיים ביותר ב"לוטוס".
בקיצור, אני חושב שנוצר כאן רגע יפהפה. חיכיתי להופעה מהסוג הזה, זה היה חסר לי ב"era" הנוכחי.

היא נראית מעולה, ונהניתי לשמוע אותה מדברת קצת. אני שמח שהיא קיבלה את הפרס ואת ההוקרה!

Music Man XD

New member
צפיתי שוב,

הקול שלה נשמע קצת שברירי. כנראה שהיא ממש התרגשה או משהו.
בכל מקרה, אני עדיין אוהב את ההופעה הזו.

Music Man XD

New member
חדשות מפתיעות מאגף המצעדים

Lotus היה קרוב מאוד ליציאה מ-100 הגדולים בשבוע שעבר (#98), אבל ביצע השבוע קפיצה של 35 מקומות למקום #63!
איך זה קרה? למה? אין לי מושג
, זה ממש מצחיק.

בכל מקרה, זה השבוע השמיני של "לוטוס" במצעד.

Rise up, Lotus!

העם דורש קידום ומיד!

האלבום הזה מדהים כל כך הרבה פוטנציאל יאללה שתתחיל להופיע עכשיו הרבה כל פעם שהיא מופיעה ישר המכירות קופצות .

Music Man XD

New member
הקטע הוא,

שלא היה שום קידום השבוע, אין לי מושג למה הוא קפץ ככה. אבל אני לא אתלונן

נכון אבל בהופעות הקודמות למשל

זה כן השפיע עם Just a fool וגם בAMA זה השפיע.
תכלס זה הדבר היחיד שדופק תאלבום הזה הקידום הדפוק שלו אפילו קליפ לJust a fool אין ברקע

והקול שלה בתחילת השיר היה ממש מוזר

זה רק הלך והשתפר, הופעה ווקאלית מעולה ממש!

נראה לי שבחיים שלי

לא ראיתי אותה ככה מתרגשת בהופעה. נראה שממש השיר הזה נוגע לה ללב או שאולי עובר עליה משהו כי היא היתה נראית לחוצה, שכחה מילים, בלעה מילים אבל זה היה אותנטי וחמוד ואני מת עליה היא סופסוף נראית אנושית בעיניי תמיד היא נראית אובר מקצוענית ופתאום עכשיו היא נראיתה כמו איזה מתמודדת דה וויס שמתרגשת וזה היה מדהים בעיניי.

למעלה