peisey vallandry

tomer9107

New member
peisey vallandry

אהלן.
אשמח ליתרונות/חסרונות אודות אתר זה ממי שהיה בשנים האחרונות. אם בקלאב אז מה טוב.
תודה

dfl

New member
מקום חביב מאד

מיקום מוצלח בין Les Arcs לבין La Plagne. האתר עצמו די חסר משמעות, יש מעליו כמה מסלולים חביבים ולא ארוכים שטובים כדי להתחמם בתחילת היום, אחר כך צריך לבחור בין אחד משני האתרים הגדולים (אני מעדיף את Les Arcs).
הקלאב ממוקם היטב - לא בדיוק ski out אבל עדיין נוח. חדרים גדולים. האוכל בשבוע שהייתי - בין גרוע לבינוני (דעה של 4 אנשים לא מתואמים), שמעתי גם דיווחים אחרים משבועות אחרים, כך שאולי היה לנו מזל רע.
בכל מקרה - למי שלא להוט אחרי ערימות אוכל ונהרות שתיה, הקלאב לא שווה את המחיר. אפשר למצוא ב-Peisey או ב-Vallandry מגורים יותר זולים, נוחים לפחות באותה מידה וקרובים למעליות.

marceloros

Member
מנהל
שמעתי קצת אחרת

ממישהו שממש התלהב מלבד הגובה הנמוך או המחיר...
קלאב עם בריכה מפנקת, לגבי האוכל הספיק לי התיאור הבא:
"עומד לו שם נתח אנטריקות ואתה אומר לטבח באיזה עובי לחתוך לך"
אבל אני ארגנטינאי אז בזה זה נגמר.

dfl

New member
נגעת בנקודה כואבת

בקצה חדר האוכל של הקלאב, אחרי הלחמים והפיצות והפסטות, התנשאה לה עמדת הגריל. בצד אחד - דגים בהמוניהם שמושלכים לפלנצ'ה ויוצאים סדוקים, כמעט מתפוררים מיובש. בצד האחר - הנתח. כיכר בשר גדולה, פעם סינטה ופעם פילה, פעם רוטפלייש (סרעפת, "נתח קצבים") ופעם שוק טלה, מונחת על על קרש ענק, עם טבח שמגלף ממנה פרוסות וצולה אותן לבקשתך.
ביום הראשון בהיתי בזה כמה דקות עד שנזכרתי שמותר גם לבקש לאכול. ברירת המחדל הייתה חריכת הבשר עד שהוא נוקשה ובקושי מתגרד מהגריל, אז עמדתי שם ופיקחתי על תהליך הצליה. התוצאה - סטייק שנראה טוב, אפילו נהדר, ומרגיש בפה כמו חתיכת צמיג. בימים הבאים חזר הטקס הזה על עצמו: כמעט לא משנה מאיפה ומאיזו חיה נלקח הנתח היפהפה שעל הדלפק - כשהוא הגיע לצלחת נותר ממנו משהו שיכול לשמש לכל היותר אביזר לפיתוח שרירי הלסת. הכי עלוב היה ה"ביף וולינגטון" - פילה בקר עטוף בבצק עלים. המראה היה ממש לגלויה, גליל בשר עם צבע חום בקצוות ואדום לח באמצע, עטוף בבצק עלים. הסכין המשוננת שלי בקושי הצליחה לעבור אותו. הכי טוב - שוק חזיר שלמה, מעושנת, שהונחה על הגריל רק לצריבה והמסת שומנים. הכי עצוב - שוקי הכבש שבוזבזו שם בזו אחר זו, הבשר החביב עלי שעשרות קילוגרמים ממנו פשוט ירדו לטמיון.

מרסלו, לאדם שמתייחס לבשר בחרדת קודש, חוויה כזו גובלת בשברון לב. מומלץ להמנע.

marceloros

Member
מנהל
LOL

כנראה נפלת על שף גרוע, בכלל הצרפתים נלחמתי איתם שיכינו לי מדיום-וול כמו שארגנטינאים אוהבים.

tomer9107

New member
המשך ההתלבטות.אשמח לתגובות

אם כבר פתחתם את הנושא בשנית..
בגדול הבנתי שהמועדון טוב חוץ מהדיון שנפתח פה על הבשר.
אך אם כל זה לא מספיק,קראתי גם תגובות טובות אודות לה פלאן 2100
ועכשיו ההתלבטות הרצינית-מבין השניים,איפה הייתם סוגרים בסוף מרץ?
תודה

marceloros

Member
מנהל
הייתי ב-2100

אחלה מועדון ועוד שיפצו אותו, ואין לו בעיית גובה כלשהי.
אבל מבחינתי פסי הוא חלומו של כל גולש, יש בריכה (ב-2100 רק סאונה), ואפילו המבנה יפהפה לעומת הבניין האדום של לה-פלאן.
מבחינת מיקום 2100 מצויין ללה-פלאן, פסי מצויין להחליף בין האתרים בכל יום.

איל שחר

New member
והמחיר? 2,100 זה גם המחיר, לא?

ולא הייתה לי בעיית תאימות עם השף בקלאב איים. היוגורט בסדר וגם הלחם.

marceloros

Member
מנהל
כן, בערך, לא בדקתי

בזמנו זה לא היה ככה, קיבלתי חדר לבד (כי השותף שלי ביטל), והעלוית אז היו 6-7 אלף ש"ח.

natyh

New member
סוף מרץ 2014 ?

לא בטוח שהייתי בוחר את התאריך הזה בכלל .

למעלה