PEARL JAM!

nirvana666

New member
PEARL JAM!

כן כן TOOL להקה נחמדה אבל פרל יותר ונירוונה גם! סליחה על הזיהום (=

j i m m y

New member
אחי....

אתה סגור על זה ?? נירוונה ?!?!? מה כל כך מלהיב בנירוונה ?? וגם פרל ג´ם לא מתקרבים לשלמות של TOOL. פרל ג´ם זה פעם אלבום פצצה, פעם אלבום חלש. TOOL שומרים על היציבות שלהם !!

badphish

New member
נירוונה?!

פרל ג´אם באמת מתקרבים לטול ואת שניהם אני נורא אוהב אבל מה לעזעזל הקשר של נירוונה לעניין? אה וכדי שזה לא יהיה שירשור מבוזבז את מכיררם אנשים שאוהבים את פרפקט סייקל ולא אוהבים את טול? חברה שלי לשעבר הייתה כזאת וכל הזמן ההצקתי לה על זה (אולי בגלל זה היא עזבה אותי:) יענו מה הקטע זה מאוד מוזר כי סייקל זה פשוט טול לאנשים עם אינטליגנציה נמוכה... שלא מסוגלים להתמודד עם מוזיקה עמוקה.... הפרוייקט מיינסטרים של מיינרד...

Dying degrEe

New member
מה..

אני מכירה כמה אנשים כאלה, אבל זה לא קשור למוסיקה עמוקה או לא זה פשוט קשור לסבלנות. ´אה פרפקט סירקל´ פשוט מגיעים לנקודה מהר יותר לדעתי. בתחילה לא אהבתי את טול בכלל והקליפים שלהם עשו לי סיוטים בלילה.. כי לא הייתי סבלנית ולא היה לי כוח כל כך (הייתי בן אדם דיי ממורמר, רק רציתי למות בשקט). אבל כשהייתה לי סבלנות, והתחלתי להתרגל לקצב ולסגנון הכל התבהר והייתי ממש... "צמאה" אפשר לאמר, להקשיב לעוד ועוד. וגם לקבל מהאומנות הזאת מכל הצדדים. מהקטע של לתופף כמו שצריך (!!!!!), לנגן כמו שצריך, לשיר כמו שצריך ולשלב אומנות ויזואלית מעניינת. לכל דבר חדש וגאוני צריך להתרגל ולקבל את הדברים כי הם קובעים דפוסים חדשים בחברה שלנו. am i rambling? אגב, אולי אתם יודעים איפה אני יכולה למצוא עוד דברים של האמן הזה, שכחתי איך קוראים לו.. שית...הא עושה דברים לטול ויש לו אתר פלאש מגניב לגמרי.. אהה..... yep, i definetly am rambling.

suicidal sheep

New member
איזה שטויות..

ההבנה המוסיקלית שלך כל כך עקומה כנראה שאתה טוען דברים כאלה..

badphish

New member
זה באמת יצא מתנשא כזה...

התכוונתי שזה סתם נראה לי קצת לא הגיוני שאנשים אוהבים את פרפקט סייקל ולא אוהבים את טול..

Useful Idiot

New member
וואו, אני לגמרי מבינה...

גם לי בהתחלה לא היתה סבלנות לשירים של טול.. הורדתי את eulogy ואת stinkfist (אתם יכולים להאשים בזה את ג´יין_ליים, הורדתי אחרי המלצות שלה..) ובהתחלה כל מה שאמרתי היה "יאא, איזה שירים ארוכים!" אבל אחרי זה... לאט לאט, (גם אחרי שקראתי את המילים) הבנתי את הגאונות. אחרי זה קניתי את aenima, והשאר -הסטוריה. בקשר ל-א פרפקט סירקל - "מוזיקה לאנשים עם אינטליגצניה נמוכה" זה לא נחמד להגיד (אוי, התקפת מצפון.. אל תדאגו, זה יעבור) אבל לעומת זאת זה נכון להגיד שזאת מוזיקה לאנשים עם פחות סבלנות ופחות יכולת "להתמסר למוזיקה". לדוגמא, אני יכולה לשמוע את א פרפקט סירקל בזמן שאני מכינה שיעורי בית או כותבת עבודות, אבל אם אני שומעת טול הכי הרבה שאני יכולה זה לצייר, כי המוזיקה הזו דורשת את כמעט את כל תשומת הלב שלי. ואני בנאדם שבד"כ עושה חמישה-עשר דברים במקביל! אניוואיי, אני דווקא מכירה אנשים שמעדיפים את א פרפקט סירקל (כי לא אוהבים את טול) אבל זה לא מטמטום (maybe they haven´t seen the light yet) אלא פשוט מפחות יכולת להקשיב רצוף למוזיקה. אני לא חושבת שזה אומר משהו על אינטילגנציה (למרות שאני בטוחה שמי שאמר את זה צחק, בלה) אגב, מה שכתבת בקשר לשילוב של האומנות של טול (המוזיקה, התוכן, והצד הויזואלי --למרות שאני לא מתמצאת בו ממש, אני לא רואה קליפים או מורידה אותם--) הוא נכון לגמרי, וסוחף לחלוטין. טול זה ממכר - וזהו. יום טוב.

badphish

New member
יופי הצלחת לראות מעבר

לציניות וההתנשאות (במובן היפה של המילה) שלי... באמת הגיע הזמן שאני ימצא מישהו שמסוגל לעשות את זה

WashedInBlack

New member
נו, באמת.

אתה בא לפורום של טול בשביל להגיד שלהקה אחרת יותר טובה מהם לדעתך? אני מקווה שאחרי שכתבת את ההודעה הבנת כמה מצחיק מה שעשית. בכל אופן, בתור אוהדת חמה של 2 הלהקות, אני לא חושבת שיש בכלל מקום להשוואה. לא בגלל שאחד יותר טוב מהשני. אני חושבת שאין דבר כזה, באמנות, כל עוד היא באמת אמנות. העניין הוא פשוט שהמכנה המשותף היחיד שלהם הוא ששניהם מארה"ב. זה כמו להשוות מה יותר טעים, גבינה שוויצרית או שוקולד שוויצרי. ולגבי נירוונה.. שוב, אני לא מבינה על מה ההשוואה. גם אין ממש במה להשוות אותם לפרל ג´ם, חוץ מהעובדה ששניהם זכו להיכלל בז´אנר "גראנג´". אין להם שום דבר משותף מבחינה מוזיקלית. וזה דבר שאנשים טועים לעשות הרבה. בכל אופן, למה להסתבך עם הגדרות ודירוגים, ולא פשוט להינות מהמוזיקה? וחוץ מזה, אני חושבת שאם אתה חושב שטול נופלים לרגלי פרל ג´ם, כנראה שלא התעמקת בטול מספיק.

למעלה