PEAK CHARGER

גיא1234

New member
PEAK CHARGER

כמה יעלה לי מטען כזה??? אני צריך משהו שיטעין לי גם את השלט וגם את הסוללות של המקלט על לשיא. בתודה מראש גיא ארושס

גיא1234

New member
במטען רגיל...

אני צריך לדאוג לנתק את הסוללה אחרי כמה זמן וגם אז זה לא השיא של הטעינה אני רוצה משהו שיטעין לי את הסוללות עד הסוף מה המחיר של מטען כזה???

hifly

New member
אתה מתכוון למטען ממוחשב??

אם כן זה עולה מ 300-500 שח תלוי בסוג,במקום וכו. אמיר

גיא1234

New member
אני מתכוון

למטען שיודע להפסיק להטעין ברגע שהוא מגיע למקסימום של הסוללה

לפי מיטב ידיעתי

אין PEAK CHARGE לטעינה איטית של סוללות יש לי אחד כזה לטעינת סוללות של 1700-2400 מסוג SRC (טעינה ופריקה מהירה) עבור הדאון החשמלי שלי. יש למטען CPU של 4 MHZ בזכותו הוא מסוגל לפקח על זרם הטעינה. זרם הטעינה המינימלי במטעןהוא 1A שזה גבוה מדי לטעינה של סוללות שלט-מקלט (שהן בד"כ לא מיועדות לטעינה מהירה,אלא לזרם טעינה של 60mA בלבד!) בכל אופן במשך זמן הטעינה הזרם יורד עקב עלית התנגדות בסוללה, והסיכון לטעינת יתר אינו גבוה כל-כך.

hifly

New member
אני לא מבין מה הבעיה עם המטען הסטנד

הוא מטעין איטי ומצוין,וגם אם שוככים את הסוללות ליומים רצופים,לא קורא כלום,אני שוכח המון פעמים את המטען מחובר,והסוללות שלי בנות שבע שנים ,חלקן,ובמצב מצוין.לדעתי חבל על הכסף ,להשקיע במטען ממוחשב לסוללות השלט והמקלט. יותר זול לקנות סט סוללות רזרבי אם יש לך בעיה שניגמרות הסוללות באמצע היום. אמיר

מטען

אם זה יכול לעזור לך יש לנו מטענים של גראופנר שמתאימים למטרה ומיתחברים למצת הרכב,ומחירם 240 שח בתודה שי

למעלה