PEACE

קלייר

New member
ד``ר הופמן/לכולנו נמאס/אך עדין יש

לכולנו נמאס אך לצערי עדין יש כאלה שהמלחמה בשבילם הכל וראה מה כתבה נערה עוד יקומו גולדשטיינים ,ממש מפחידים אותי החושבים שזה הפתרון לנקום,הנקמה נועדה לטיפשים שלא מבינים שזה כמו בומרנג אלינו יחזור

eliasys

New member
ועוד משהו קלייר

הנערה החמודה שלנו לא יודעת שמאחורי כל גולדשטיין כזה יבוא עוד יגאל עמיר אחד. זה ממש כמו בומירנג.

קלייר

New member
יודעת אך/ממענת לשמוע

כי אותה לימדו ,שהנקמה זו הדרך,וליבי כואב שנערה כה זכה וטהורה מלאה בשנאה ולא מבינה ,שיש גם דרך אחרת

יוסי26.5

New member
ממענת לשמוע...

היא עוד תלמד.... רק חבל כי אלה יהיו לימודים קשים וכואבים...

ביילי_007

New member
החיים זה בית-ספר אחד גדול...

תמיד לומדים דברים חדשים, זה החיים - בת-אל עוד תלמד שהפתרון היחידי זה שלום.

eliasys

New member
אני כבר שולח אחד כזה אליך בדואר

הלוואי ומשאלות לבנו היו מתגשמות מייד אני גם כמוך מאסתי במצב הזה. צריך לעבוד בשביל השלום ולא רק לומר שאנחנו רוצים אותו. אנחנו מברכים אותך על הצטרפותך אלינו, כי רק כך יבוא השלום תביע את דעתך גם אם היא מנוגדת לדעתם של אחרים וכך נגיע להסכמה כללית שתהווה בסיס להסכם שלום אמיתי בין שני העמים ולא הסכם שלום מזוייף בין המנהיגים.

להביע דעה בחופשיות

לצערי אליאס אנחנו כביכול נמצאים במדינה דימוקרטית אבל באמת איפה אנחנו ואיפה הדימוקרטיה... הרבה אנשים מסתירים את דעתם בסוד בכדי לשמור על מקור פרנסתם ובולעים את העילבון וההכללות בשקט מאותה סיבה וכך שומרים בבטן עד אין סוף ואלוהים ישמור מתי יגיע הסוף

ביילי_007

New member
אני לא מסתיר את דעותי...

אייס וומן, את חייה במדינה דמוקרטית. אלמלא לא היית חייה במדינה דמוקרטית לא היית פה בפורום, יותר מזה - אינטרנט לא היה חופשי ומותר לכל הציבור. אני לא פוחד להביע את דעותי, ואני לא מאמין שמישהו מסתיר את דעותיו או פוחד להביע את דעתו. ולכן חבל שאת כותבת דברים שהם לא נכונים.

eliasys

New member
הבעת דעות

ביילי ידידי במקרה, אני מכיר את אייס וומן אישית, אני יודע בדיוק למה היא מתכוונת. היא מדברת על דברים שאני חוויתי אותם כשעבדתי כשכיר. כשאנו נמצאים במסגרת מסויימת, קשה מאוד לנו להביע את דעתנו האמיתית, למרות שהיא לא קיצונית בכלל, אך יש אנשים שלא מוכנים לקבל אותנו כערבים גם אם נהיה ``נחמדים`` והם ``נחמדים`` אלינו רק על מנת לצאת מידי חובה. כאמור, אני חוויתי את הזה כשעדיין עבדתי במקום עבודה רגיל ולא הייתי עצמאי. אתה יודע מה הרגשתו של ערבי כשהוא קם בבוקר, והוא שומע על פיגוע ואחרי שעה הוא צריך להיות במקום עבודתו? גם אם הוא לא מסכים ב כ ל ל עם מה שקרה והם הצורה בה מתנהל המאבק, אתה יודע איך מסתכלים עליו באותו יום בעבודה. זה ממש קשה

ביילי_007

New member
באמת הרגשה נוראה..

אליאס עכשיו הבנתי את הכוונה של אייס וומן. זה באמת הרגשה איומה בטח!!!, וגם מעצבן ומרתיח את דמי שיש מספר ישראלים שמוציאים את הכעס שלהם על ערביי ישראל, כי זה ממש לא נכון. ערביי ישראל רוצים לחיות בשלום ומה שהפלסטינים עושים לא צריך ליפול על ערביי ישראל.

ליטל א מ

New member
כולנו רוציםשלום...

כולנו רוצים שלום וחלקנו עושים המון בשבילו מה שנשאר זה לחכות בסבלנות ולמשוך ``אלנו`` את אלו שלא מאמינים בו ולא רוצים אותו.

ביילי_007

New member
גם אני רוצה...אבל שלום לא מזמינים

ד``ר הופמן היקר, גם אני רוצה שלום, גם לי נמאס מכל הפיגועים, גם אני רוצה לנסוע לבית הספר בקו 5 בת``א בלי לחשוש שהאיש שיושב בספסל הקדמי יהיה מחבל מתאבד. אבל ד``ר יקר, כפי שאמר אליאס שלום לא מזמינים בדואר, אתה לא יכול לבקש שלום ופוף אריאל שרון יניף את מטה הקסם ויהיה שלום, זה תהליך ארוך, ארוך מאוד של בניית אמון וכבוד. תאמין לי שכולם רוצים בשלום, גם אם חוסמים צירים עושים את זה בגלל השלום, וגם אם מפגינים שלום עכשיו מפגינים גם זה כי הם רוצים שלום. ד``ר יקר, אני לא יכול, וגם ראש ממשלתנו היקר, לא יכול להבטיח לך שלום עכשיו, אבל יהיה שלום. מתישהו, יהיה רק תאמין ותקווה.

למעלה