Peace brothers

fa jing

New member
Peace brothers

בהמשך לדיונים שהיו כאן בימים האחרונים ובתור אחד שעשה כמה סקנדלים כאן בעבר. כבר הגענו להבנה כי המדיה הזו "האינטרנט" הינה קצת בעיתית ולא תמיד הדברים מובנים כפי שהיינו רוצים שיבינו אותם. למדיה הזו יש חסרון אחד גדול והיא שוללת מראש את התקשורת הבינאישית את המסרים המובעים בטון דיבור, שפת גוף וכו' וכאן כולנו חוטאים. בתור אחד שמכיר את שלומי וכמוני גם אחרים בפורום שמכירים אותו, אנו יודעים כי שלומי אינו מחרחר מריבות, אינו מחפש צרות ובטוח שאינו חושב כי המורה שלו הוא הכי טוב בעולם וגם אינו חושב שוינג צ'ון הוא הסגנון האולטימטיבי- שלומי כמונו עושה את מה שהוא אוהב והנושא מאוד קרוב לליבו ולכן הוא משמיע ביקורת לכאן ולכאן. אני מסכים כי לפעמים יש צורה ודרך להעביר מסרים ובעיקר כשמדובר בביקורות שליליות או נוקבות- ושלומי לפעמים נופל בניסוח שלו. אני לא כאן בכדי לסנגר על שלומי וגם לא בכדי לתקוף אותו, אני גם לא כאן כדי להיות הדאלאי לאמה של הפורום. אבל בתור אחד שהיה פעם בצד שלו ולפעמים עדין בצד שלו אני חושב כי לפעמים אנו צריכים מישהו שיצעק "המלך הוא ערום". היו פה ושם כמה תגובות שרמזו על גבול הטרוליות ששלומי נוקט בהודעותיו, אני מבטיח לכם שלומי הוא לא טרול וגם לא מתכוון להיות אחד כזה. שלומי הוא פשוט אחד שאכפת לו ולא מתבייש לומר זאת, החסרון שלו הוא שפשוט אינו מצא את הדרך לנסח את הביקורות בכדי שיהיו יותר נעימות לאוזן ויותר עניניות. שלומי, טוב לראותך בפורום אל תיעלם לנו
. וחברה קצת סבלנות וסובלנות
ביי תהנו חנן

למעלה