PDA+GPS עד 600$ - מה כדאי?

shlox

New member
PDA+GPS עד 600$ - מה כדאי?

שלום ידידיי ומכובדיי, לאחר שלמיו 180 שלי נשבר המסך, החלטתי לפצות את עצמי במכשיר ליגה, אבל מחו"ל (בארץ אני אפשוט רגל). הסתכלתי קצת על מחירים, וגיליתי שההבדל למשל בין asus a636 לבין mio a701 הוא 60-80$, כלומר - עדיף ללכת על הבסט אם זה ההפרש. עם זאת, התאכזבתי לגלות שלמיו a701 אין WIFI... אז החלטתי לשאול לעצתכם, ממגוון המכשירים הקיימים בשוק היום - איזה מכשיר אתם ממליצים לרכוש (בחו"ל) בתקציב של עד 600$? GPS חובה, טלפון - רצוי אך לא חובה, BT ו WIFI כדאי מאוד. בתודה ובברכה.

tzafrirs

New member
בעיקרון ה- HP IPAQ 69XX אבל....

זה של HP ואני כבר ממש שונא את החברה הזאת בגלל השרות ה"טוב" שלה. יש לך מכשירים של ETEN שיש להם GPS.

shlox

New member
לא, אני מתעב מקלדות

אני מחפש מכשיר עם תצורת PDA רגילה. לגבי eten, כמובן שנתקלתי במכשירים (היפים למדי) בשיטוטי ברשת. למישהו יש חוות דעת עליהם? הבנתי שהשמע בהם לא משהו. שאלה נוספת - האם כדאי לוותר על המשולב? בהנחה שתקציבי עד 600$ - גם ללא משולב - מה המכשיר המומלץ ביותר? האסוס a636 לדוגמא עולה בסביבות 520$, ואין לי בעיה להוסיך 80 דולר כדי לקבל דגם חדש יותר, טוב יותר ומהיר יותר, גם אם לא משולב (אם כי רצוי)... תודה רבה ואשמח לתגובות נוספות.

Agent5

New member
יש שיפור בשירות שלהם

לפחות בנושא מכשירים עסקיים כגון ה6XXX אני קיבלתי שירות מעולה, בתיקון לא רק תיקנו לי מקלדת פגומה, החליפו פלסתיקים, מסך ושידרגו את הROM. כמו כן, קיבלתי מכשיר חלופי עד שהמכשיר שלי חזר מתיקון. פעמיים השתמשתי בשירות שלהם ובסך הכל לא התאכזבתי.

tzafrirs

New member
ההתנסות הראשונית שלי איתם הייתה

לפני חודשים~ עם תוקין ה- 6515 שלי......

למעלה