PC110 אל מול 330

maybemor

New member
PC110 אל מול 330

רצה השם (ואמא אדמה-) והתקשרו לא מזמן ממעבדת SONY להצחיק אותי בהצעת מחיר לתיקון ה PC330 שלי. יושבים? מסרו לי כי בעבודת שיחזור אינטנסיבית, פלוס מינוס 4,000 פאקינג ש"ח יצליחו להשיב את המצלמה לקדמותה.. (תודה רבה חדשה עולה 20 אג' יותר) או לחילופין הוצע לי לקנות PC110 שיאשו ממנה במעבדה "ולהשלים" את החלקים החסרים שבה, מהלגו 330 שיש לי שאצלהם. האם יש כאן מישהו שברמת הצ'יפ (דחיסות פריים) יכול לעמוד על ההבדלים בין ה 330 ל 110 ? תודה שנה נטולת ריסוק מצלמות, ולזיכרון טוב צירפתי את התמונה האחרונה שצילמו את ה 330 בחתיכה אחת אהה וסליחה גבי - באמת שלא שמתי לב שגם אתה בפריים.. טנגה יפה -) דודי מ.

BSF

New member
תראו את הפרצוף של

ברשדסקי בפינה השמאלית התחתונה, נראה שהוא ממש מעריך ונהנה מהעירום הגברי שממלא את המטוס ברשדסקי, עליך לא הייתי מאמין...

maybemor

New member
שמתי לב למבטים..

אבל בחרתי להתעלם סער כי זה האחורה של הערום שלי שבמרכז ההנאה. מתעלם -) דודי מ.

Alkup

New member
אני לא יכול לעזור לך בהבדלים, אבל

אם תרצה עוד תמונות של מצלמות מרוסקות אז יש לי גם, ואם תרצה חתיכות של מצלמות מרוסקות אז יש לי גם, ואולי אפשר להרכיב איזה אבטיפוס יפה מהחתיכות של שנינו. או לפחות פסל סביבתי. בהצלחה ועדכן אותנו מה יצא מה'שיעור יצירה בהדבקות' הזה...

אם כבר העלת את השאלה...

אז אולי אני אנצל את אנשי הפורום הנכבדים ואתחיל לברר לי על מצלמה (כן, כן) חדשה, או יד שנייה. מה אתם אומרים? מה כדאי? מה ממומלץ? או במילים אחרות - מה גם עובד, גם לא כבד וגם לא נורא יקר? חום ואהבה עדי

Ron Miasnikov

New member
עדי עזבי..

תעברי לנבחרת 4way ואז תמיד יש צלם..יותר קל
איפה נעלמת לנו?

זה לא אני...

זה הסטרפטוקוקוס שהחליט להתיישב לי בגרון והרופאה שהחליטה שאני צריכה לבלוע כמויות לא אנושיות של אנטיביוטיקה... בסופ"ש הזה אני באה לצנוח ויהי מה! (גם אם לא יהיו יעפים, אני באה
) חום ואהבה עדי

shivekroi

New member
כשאתה אומר להרכיב מהחתיכות,

אתה מתכוון מחתיכות המצלמות שלכם??? כי לי נראה שאפשר היה גם להרכיב אבטיפוס דיי יפה מהאברים והחתיכות שלכם... תקן אותי אם אני טועה, ותקן את הרגל אם אתה רוצה להמשיך לצנוח

berdugo3

New member
דודי בשבילך הבחור בתמונה

עם התחתונים סקסים זה אני ,

oferbar

New member
../images/Emo41.gif בגדול

בשביל צניחה, ולמרות ש 330 זה 110 כפול 3, אני חושב שאיכות הוידאו תצא פחות או יותר אותו דבר וזה הרבה תלוי בגורמים חיצוניים כמו עדשה או איך אתה מכוון את הסטינג (פוקוס באינסוף, ביטול תיקון רעידות) וכולי. אני הצלחתי להשמיש פעמיים Sony TRV9 ששירתה אותי נאמנה במשך כמה שנים. גם אצלי ישפאר רצו כמעט מחיר של מצלמה חדשה עבור התיקון. פעם אחת פשוט התקשרתי לסוני בארה"ב, הזמנתי את החלקים החסרים והרכבתי בעצמי. פעם אחרת - החלפת ראש וידאו באחר משומש (תודה תומר). צריך קצת אומץ וסקרנות כדי לפרק את הצעצוע הזה, או שתמצא מעבדה פרטית שיעשה לך את זה (בהנחה שאתה מביא את החלקים) במחיר סביר. בכל אופן, לא מומלץ למסור מצלמה לתיקון אצל הגנבים שקרויים ישפאר, פשוט חבל על הכסף. ואם אתה לא מתכוון להשתמש בה אז תיתן לי את החלקים, אולי אצליח להשמיש TRV900 אחרת שיושבת מושבתת במגירה
בהצלחה

למעלה