pazyo ו טולי חתלתלתולי?

pazyo

New member
באימון...

יש לי פציעה בברך מלפני שנתיים... אחרי האימון עשיתי ספרינטים על המגרש ועשיתי סיבוב לא נכון ומצאתי את עצמי אחר כך במיון... עד עכשיו לא יודעים מה יש לי בברך... בנוסף לזה יש לי דלקת בגידים ביד אבל על זה אפשר להתגבר קצת כואב לי שאני עושה בקאנד על חפיף...

ליאאור

New member
omg..

הימלההה איזה שבירה את, אני חייב להגיד שאת נורא מוכשרת , לכי לתחרות כישרונות צעירים או משהו.. יש לך סיכוי

pazyo

New member
../images/Emo6.gifחחחח....

אתה צודק.... לא אבל יהיה בסדר... נרשמתי לליגה בכפר שמריהו... אני מקווה שיהיה בסדר אם תשמע על איזה תחרות כשרונות צעירים אז תגיד לי אולי אני יזכה במשהו... אבל אני לא כל כך צעירה אני בת 18 וחצי... מה אתה אומר יקבלו אותי עדיין...?

ליאאור

New member
אמממ..../images/Emo140.gif

אולי... אל תשכחי יש את דניאלה.. שנמצאת בכושר די טוב.. אז יהיה לך קשה קשה.. אני יהיה המארגן שלך סבבה? כל תחרות לליגה או סתם מפגש כמו שהיה לא מזמן בחיריה אני מודיע לך באיתורית שברגע זה לא נשלחת אליך בדואר.. ואת תגיעי. כמובן תמורת סכום צנוע של 1.99 אני אוותר על המפגשים בחיריה. החלטה שלך

pazyo

New member
סבבה!

יש הנחה במזומן או תשלומים בישראכרט? נכנסתי עכשיו לליגה בכפר שמריהו, לליגה ה-3 לאט לאט אני ישתפשף ויחזור לכושר אז הליגה ה-3 מתאימה לי בנתיים ונראה מה יהיה במשך הזמן... גם אין לי כל כך זמן להשקיע כמו קודם אני לומדת והכל... תגיד בנוסף למה שאמרת איזה הטבות יהיו לי אם תהיה האמרגן שלי?

pazyo

New member
הבנתי!!!!

לקח לי זמן להבין... נראה לי שאתה קטן מדי בשבילי אני מחפשת מישהו יותר גדול ויש לי אחד בן 22 אז תודה על ההצעה אבל אני מקווה שיש עוד הטבות חוץ מסקס חופשי כי אם זה התנאי שתהיה האמרגן שלי אני יוותר...

למעלה