PayPal

PayPal

אם קיבלתי תשלום ממישהו איך אני יודע אם הוא בחר ב others או ב services או ב Gift או ב personal וכו' איפה אני רואה את זה?

ozitex

New member
פייפל

בהעברה רגילה אתה רואה חיוב עמלה בחשבון שלך.. בהעברת personal אתה רואה קבלת כסף ללא חיוב עמלה.

לא הבנת אותי

יש מקום שלוחצים ב payment received שאפשר לראות אם צורת התשלום נשלחה ב personal\other\gift אני צריך דרך לדעת שזה באמת other\gift כי ככה אני יודע שלבן אדם אין ביטוח על הכסף והוא לא יוכל לפתוח לי פתאום dispute כמו שעשו לי כמה פעמים

ozitex

New member
אם אתה יודע שיש דבר כזה למה אתה שואל?

ואם אתה יודע איפה הדבר הזה קיים אולי תספר לנו שגם אנחנו נדע?

אם הייתי יודע, לא הייתי שואל

אני יודע שזה קיים רק לא יודע איך להגיע לזה ואיפה זה נמצא הבנת? מה הבנת? לא הבנת

ozitex

New member
הבנתי לא הבנת כן הבנת לא הבנתי הבנתי בלה בלה

נראה לי שאתה אולי רוצה להמציא את מה שאתה צריך על מנת להגן על עצמך מפני תביעות. ובלה בלה. אגב, "אני יודע" אלו צמד מילים מאוד נחמד, רק שבדרך כלל אין קשר בינו לבין המציאות. כנראה שאין גבול לחוכמולוגיה אבל מה לעשות, בחוכמולוגיה אני ממש לא מבין ובזה אתה צודק. אני לא הבנתי.

noam weissman

New member
אני אחדד ואשאל שאלה...

מה שעוזי אמר ואני אחדד... אינך יכול לדעת כיצד בוצע התשלום, נקודה.. אתה יכול רק לדעת אם הצד השני שילם כנגד בקשת כסף שלך או במכרז. כשאר זה המצב תגבה עמלה בצד שלך.. ביתר האפשרויות פיפאל לא יגבו עמלה אבל אינך יודע האם בוצע בהעברה אישית, או בתשלום מקובץ. שאלה יותר חשובה לי.. אתה מחפש כיצד להמנע מתלונות ורוצה להגן על עצמך... פיפאל לא המקום לכך.. המקום הוא לתקשר מול הקונים ולמכור מוצר כמו שמתואר וכו... זה הרבה לפני תשלום !!!

הבעיה

שלאנשים יש 45 יום לפתוח dispute וככה הם מקבלים את הכסף בעצם חזרה אתה יכול למכור למישהו משהו ב200 יורו ואחרי חודש פתאום הוא עושק ממך את הכסף חזרה ואם הוא שולח את הכסף בתור gift \ others אין לו ביטוח על הכסף

panayotiss

New member
אם ישלמו לך כמו שצריך לא צריך לעשות שמיניות

באוויר כמו שאתה מנסה. על פעולה משלמים עם חשבונית, אתה מוציא חשבונית והוא משלם לך על החשבונית הזו. העברת כספים זו לא צורה נכונה לשלם על עסקה. אם תקבל ככה כספים, לך תוכיח שזה בגין מוצר שלא התקבל. בקיצור תעבוד לפי החוקים ולא תצטרך למצוא אם הוא שלח לך ב others או ב services או ב Gift או ב personal . חשבוניית יודעת להקשר למוצר ספציפי מה שהעברת כספים זה כללי. הבנת? אתה עושה טריקים מיותרים שיעלו לך ביוקר רב.

או. זאת תשובה אינטילגנטית.

בעיקרון אני גם מוכר שנים ופתחו לי רק דיספיוט אחד אבל מה שמרגיז זה שהוא באמת קיבל את המוצר ולמרות זאת הוא פתח דיספיוט על זה שהוא חמדן ובעקבות זאת מעל אותי בתשלום + הגדיל לי סיכוי ללימיט. למרות ששלח בלי עמלה כנראה נצטרך לעבור ל moneybookers\webmoney שם אם אתה שולח דולר אתה יכול לשכוח ממנו

panayotiss

New member
לקוחות חמדנים שלוקחים גם כסף וגם מוצר זה מכה

יש נבלות שלמרות שקיבלו את המוצר טוענים שלא קיבלו ורוצים את כספם. בזה המערכת כושלת בטיפולה וניכרת העדפה ברורה לקונים. העיצה שלי, מאז שחוויתי עוקץ כזה אני לא מחבר מוצרים. מישהו שקונה ממני כמות אני מחלק לכמה חבילות, אני מסרב לחבר הכל לחבילה אחת. הסיכוי שכמה חבילות תאבדנה דיי נמוך. אז אני משלם יותר משלוח אבל לפחות אני מקטין סיכוי שיעשו עלי מכה.

ozitex

New member
תשובה אינליגנטית לשאלה ממש לא..

אני חייב לומר שאני בחיים לא חשדבתי על העניין הזה ואני גם אורמ לך מדוע. כי כשאני יודע שאני שולח ואני יודע שאני שולח מוצרים שאני רוצה להיות בטוח שהם מגיעים יעדים אני פשוט שולח במשלוח מובטח כלומר -רשום. כשהלקוח מקבל את המשלוח הוא חותם שהוא קיבל אותו ואז לא יעזור לו שום דיספיוט שבעולם. עכשיו, אם אתה שולח לא רשום אתה לוקח סיכון שאל לך לבוא בטענות לאף אחד בעתיד, לא לקונה , לא לדואר ולא לאף גורם אחר, פשוט שלם את המחיר של הסיכון שלקחת על עצמך. הרעיון של לנסות לדעת איך הקונה שילם על מנת להתחכם בצורה שאתה מנסה כאן להערכתי לא מעיד על שיקול דעת ל פ נ י ביצוע העיסקה והמשלוח. זה משול לאבן שטיפש אחד זרק למים- מיליון חכמים לא יצליחו למצוא. למה למען השם לנסות לחפש פתרונות למצבים שמלכתחילה אפשר לסדר כך שלא יהיו בעיות בעתיד? איך זה בתור תשובה אינליגנטית בשבילך?

זה בסדר תנוח. מצאתי פתרון

פשוט מי שרוצה לקנות ימיר את הכסף מ paypal ל moneybookers או שישלח דרך webmoney ושם שום דיספיוט שבעולם לא יעזור לו מהסיבה הפשוטה - אין חיה כזאת שם

ozitex

New member
אני מזמן כבר נח..

פשוט, בחיים לא שילמו לי ב- moneybookers ואף לא הציעו. כנראה שהקונים לא פחות מתוחכמים ממה שנדמה לך... הם יעדיפו לשמר את הזכויות שלהם בכל מקרה שמוכרים מתוחכמים ינסו למנוע מהם את האפשרות הזאת בדרכים לא דרכים. כשתמצא קונה, אגב, שיסכים לשיטות שלך לשמור עליך ולא עליו, ספר לנו על זה. יש לי הרגשה שלא נשמע ממך בנושא..

panayotiss

New member
אולי אתה צריך לשאול את עצמך שאלה אחרת.

השאלה שצריכה להישאל היא לא איפה הכפתור שמראה שזה באמת other\\gift ? אלא למה פותחים לך דיספיוטים? תן שירות טוב עם תקשורת טובה ופתור ללקוחות את הבעיות ולא יפתחו לך כל כך הרבה דיספיוטים. אני מוכר לא מעט שנים וכמות הדיספיוטים שפתחו לי היא אולי 2 . תן ללקוח פתרונות מהירים והוא יאהב אותך, להתכתש עם הלקוח זה לא הדרך לנהל עסק.

למעלה