Paul Lekakis vs Yazoo-Boom Boom / Don't Go

DGL242

New member
Paul Lekakis vs Yazoo-Boom Boom / Don't Go

מאש-אפ של אמיר כהן מתוך אחת התוכניות של רשת גימל......ענק ,ענק ,ענק!!! יצא לי לדבר עם אמיר על הקטע הזה הוא טוען שה-DMC דחו אותו. פשוט בושה, יש כל כך הרבה קטעים (גם של שמות מפוצצים) שהייתי פוסל.

greenzg

New member
באמת עשה עבודה מצויינת ! עוד פרויקט חשוב של

אמיר מהאייטיז פה

Modium

New member
ככה לפחות יקיר אביב קריין את זה. מה שעוד יותר

מוזר שהיום בבוקר בדרך לעבודה שמעתי את It's a sin של הפט שופ בוייז אבל שרתי את המילים של "בחמסין". ועכשיו זה חזר אלי בהפוכה מהפורום השני.

sandbird4

New member
עוד משהו מהראש על פ'נצר

1. הגירסאות באלבום הם לא הגירסאות המקוריות מהתוכנית 30 בצל אלה גיסראות חדשות יותר. כנראה בגלל זכויות יוצרים. 2. סרט יום שישי - לשיר הזה יש לפחות 2 גירסאות: אחת הרגילה עם הקטעי דיבור והשניה אותו דבר רק בלי הקטעי דיבור אלה רק עם השירה. 3. היה להם גם חידוש של מודרן טוקינג (אריאלה את פה?) - "את ליבי נשמתי". 4. דורי בן זאב חיקה אותם באותה תקופה עם COVERING מצחיקים משלו (זוכרים את YEKE YEKE?). 5. לא פ'נצר אבל בכל זאת: אמיר כהן עשה גם מגמיקס מצויין של שירי תוכניות ילדים שגם הוא יצא ב-2 גירסאות (מקורית עם השירים המקוריים וגירסת COVER של כל השירים במיקס). הגירסה השניה מופיעה באלבום אוסף של שירי הילדים.

alpha80

New member
לא אמיר עשה את זה אלא

גבי ביטון ואנוכי תחת השם GO בפורום שלי תמצא אותו להורדה. אם תיכנס...

sandbird4

New member
יש לי כבר שנים את שתי הגירסאות

חחחחח... לא ידעתי שזה אתה מאחורי הפרוייקט הזה.

sandbird4

New member
משום מה התגובה שלי מהבוקר נמחקה

מאש-אפ יפה ומושקע אבל בכמה מקומות יש קפיצה גדולה ב-VOLUME שהורסת קצת את המיקס. היה לו עוד אחד ששילב את הגששים עם השיר הזה על הילד מתיו אבל במיקרה הזה הוא סתם הוסיף דגימות מהגששים על גבי הגירסה הארוכה של השיר בלי לארוך אותה אפילו. אמיר כהן הוא כשרוני מאוד ואהבתי את הרמיקסים שהוא עשה. גם יצא לי לפגוש אותו פעמים.

למעלה