patriotic dog and dog and thunders

collie

New member
patriotic dog and dog and thunders

hi, those of you that have dogs and he´s alone at home the whole day during winter, where do you keep him? my dog is very scared of thunder and is alone at home the whole day. he´s used to staying outdoors in the fenced garden the vet said that has long as he has shelter from the rain and a kennel and blanket he will be fine. i am worried coz he´s very scared of thunder. any advise? also, i have attached a picture (it´s not my dog)g

**לילך**

New member
באמת כלב פטריוטי ../images/Emo8.gif ../images/Emo107.gif

ולגבי הכלב שלך: אולי כדאי להכניס אותו פנימה הביתה? אני חושבת שבבית הקולות של הרעמים יהיו פחות מפחידים. אני יודעת שגם מיקי וטושי מאד מפחדים מהרעמים ובעת סופה רצינית של ברקים ורעמים ,הם רצים ומתחבאים מתחת למיטה ,עד שהסערה חולפת. מה שאני עושה במקרה כזה ,זה ללטף אותם ולהרגיע אותם (אם אני מצליחה להוציא אותם מתחת למיטה) ,אבל כאשר אני לא בבית ,הם מסתדרים לבד. אני חושבת שבמשך השנים ,הם התרגלו במקצת לרעשים המפחידים והיום זה מפחיד אותם פחות ,מאשר בעבר ,כאשר היו גורים קטנים.

2 Koma

New member
אחלה תמונה! ../images/Emo6.gif

the only advice i have is to keep the dog in the house! i think its a habit: in time your dog will not be afraid of strange and spooky noices. my rabbit boni was very afraid whan she was little of screaming in the house , doors that open from pepole next door ans more. now she keeps slepping quitly whan she hear the noices. hope i help you....

ori190

New member
חשוב שהכלב לא יהיה בחוץ

לא רשמת איזה סוג הכלב כי לא כל כלב מסוגל לשרוד בחוץ בחורף. כלבים קטנים שרגילים לחיות בדירה עשויים להצטנן בגינה ולחטוף דלקת ריאות וכולי... אבל הסיבה העיקרית היא שכלב שנכנס לפאניקה מהרעמים עלול להצליח לברוח: הפאניקה נותנת לו כוחות להשתולל ולקפוץ גבוה או להשתחל דרך חריצים קטנים. ראיתי את זה קורה. למשל כשיש זיקוקים זה ידוע שכלבים רבים בורחים מהבית. פשוט להכניס אותו הביתה ואז הוא בטוח ושמור.

collie

New member
another question

thanks for the help but i have another problem. first of all he´s a mixed breed and we aren´t sure with what and neither are the vets. i have included his picture so that you can have an idea of his size. the thing is that he isn´t used to being kept indoors. when we are at work we decided to leave him in the garden so that he can bark at other dogs
. once we left him inside and when we came back his paws were bleeding as he was scratching the door the whole time trying to get out. the neighbour asked us not to leave him indoors again as it was painful to hear his crying. i thought maybe to leave him inside first for 15mins and then 30mins and so on. another thing, he doesn´t like the rain but since it got colder at nights he prefers to stay outside but i can´t sleep if he isn´t inside with us. and about the escaping sometimes he manages to escape by tearing the fence. i think that Whisky will be able to escape from Alcatraz. no matter how hard we try and fence the garden he always manages to find a way to escape and it´s dangerous. so i think that if he will be alone and scared of the thunder he will definitely try and escape. so my question is: should we leave him inside even if he´s used to being outside and the cold doesn´t bother him from what i can see. during summer he wanted mostly to be inside but now even when we are home he prefers staying outside and in his kennel.

*Michelle*

New member
חרדת נטישה- תשובה לקולי

קולי, אתה מתאר מקרה קלאסי של חרדת נטישה.יש המון מאמרים בנושא (ברור שכרגע כשאני צריכה אני לא מוצאת אותם) אבל בכל מקרה, זהו מצב שניתן לטיפול עם המון סבלנות וכמובן אהבה. כדאי להתחיל להרגיל את הכלב להיות אתכם בבית כמה שיותר ולעשות כמה יציאות מבוימות (לצאת לכמה דקות ולחזור), לא לעשות שום טקס מיוחד לפני היציאה, ולא כשחוזרים, כי הכלב עלול להבין שמדובר בביג דיל העוד שאתה רוצה להבהיר לו שהכל כסדרו. להשאיר רדיו פתוח לתת תחושה שהכלב לא לבד. להשאיר "תעסוקה" לכלב, שלא יהיה שקוע בנושא הבדיות, כמו למשל הצעצועים לכלבים בהם מחביאים ממתקים לכלבים והכלב צריך לחפש ולעבוד עש שהוא מצליח לשלוף את הממתק. בכל מקרה, לעבוד בהדרגה, וטוב להתייעץ עם מאלף. כמובן, שלא סוף העולם אם הכלב גם נשאר בחוץ, אבל כדאי להתחיל להרחיב את האופציות שלו- ליציאות קטנטנות תנסה להשאיר אותו בבית ותרחיב את הזמן הזה כל פעם בטיפה. אני לא מצליחה משום מה להעלות את הכתבה הספציפית, אבל אם תכנס לעמוד הבית של הלינק המצורף, יש שם כתבה מצוינת על חרדת נטישה שנקראת: separeting your anxiety from your dog´s בהצלחה, תבוא לשתף אותנו בהתפתחויות. דרך אגב, כשאימצנו את סמבה מתנו לחיות לחיות, גם לה היתה בעיה כזו, לא כל כך חמורה אמנם. היא היתה משאירה שלולית של אומללות כל פעם שלא היינו בבית, ואכן, הייתי משאירה אותה בחוץ (גינה מגודרת) אבל עם הזמן החרדה שלה קטנה, יום אחד הייתי צריכה לצאת לכמה שעות וקראתי לה לבוא החוצה, היא נעמדה בפינה שלה והסתכלה לי בעיניים כאומרת: זה בסדר, אני כבר לא מפחדת להיות לבד. האמנתי לה (אני תמיד מאמינה לכלבים הם אף פעם לא משקרים) והשארתי אותה לבד, עם רדיו דולק. מאז ועד היום כבר 5 שנים שהיא נשארת לבד בלי שום בעיה.

*Michelle*

New member
נסיון שני

אני מנסה להעלות ישירות את הכתבה על חרדת נטישה.

*Michelle*

New member
למה שאני אצליח

בפעם שניה, אם אפשר לנסות בשלישית... סבלנות, אני ממש משתדלת

*Michelle*

New member
ולגבי הפחד מסופות רעמים

לאחרונה התוודעתי לשיטה מאד מענינת לטיפול בכל מיני בעיות התנהגות וחרדות של כלבים וחתולים, היפראקטיביות,חרדות, אגרסיות ועוד. מדובר בגישה הוליסטית המבוססת על עיסויים שונים לכל סוג בעיה. מאד מרתק, אני מצרפת אתר של מפתחת השיטה, Linda Tellington-Jones אני רכשתי דרך האינטרנט את הספר והקלטת שלה לטיפול בבעיות כלבים ואני מנצלת את זה הרבה עם הכלבים במקלט. שווה להעיף מבט באתר, ולראות אם השיטה מדברת על לבכם. יש לה פרק ספציפי לחרדה מסופות רעמים

**לילך**

New member
לקולי ומישל

הרשתי לעצמי לקחת את השאלה של קולי ואת התשובות של מישל ושמתי אותן במאמר הראשון ברשימת המאמרים יחד עם התמונה של וויסקי המקסים.

למעלה