Patch 0.96: Von Leon and more

sapir aloud555

New member
עדכון מעולה. תודה רבה ניר!

בקשר לבלון בLPQ - הוא מאוד קרוב לחייל, זה שמוציא אותך מהPQ. אז אם אתה לוחץ על Npc Chat יכול לקרות שזה יעיף אותך בטעות, וזה טיפה מבאס לצאת בשלב האחרון. שרון - אם יש לך סיגנוס ברמה 120, את יכולה לפתוח אולטימייט ברמה 50, כן. אני מאמינה שזה יגרום לשחקנים לפתוח דמויות יותר נטושות כאולטימייט, דמויות שיותר קשה לעלות איתן רמות (פייג' ופיראט אקדחים למשל).

צ ל י ל 8

New member
הבנתי, אז הדבר הכי שווה של הסינגוסים זה ה-24

אטק שהם נותנים אם הם ברמה 120. מעבר לזה אני לא ממש מוצאת טעם באולטימייטים

Don Nirtin

New member
האולטימטיים זה כנראה משהו שלא ברור עדיין../images/Emo267.gif

אבל אולי יש משהו מאוחרי זה.

צ ל י ל 8

New member
בואו נעשה התערבות - כמה זמן לדעתכם יקח לפ'אץ?

הנה כבר הוארך בשעתיים. לדעשי יהיו לפחות עוד שעתיים נוספות. ואם אתם שואלים אותי, לא יהיה מייפל עד הלילה. ומה זה אומר? סביר להניח שהלך יום אחד של הטבעת כי אצלנו כבר יהיה לילה

Guid

New member
תודה ניר! אחלה סיכום!

מצטער על ההצתה המאוחרת, המחשב שלי שבק חיים... X:

GינGית

New member
ה-CRACK ל=PAP הפך להיות פריט משימה

ואי אפשר להעביר או למכור אותו

Hasselblad

New member
ואוו נראה לי אסף יתבאס

אבל יותר יתבאסו כל אלה שאגרו כדי למכור בפרי מרקט.... אני חייבת לציין שהמפות החדשות עם פארטי ממש טובות!!!

מ י ל ר

New member
מזל שלא חידשתי את מלאי הקראקים שלי

יש לי רק אחד אחרון D: רציתי לקנות איזה 10 אבל חיכיתי למצוא בחצי מיל לאחד, ודווקה עכשיו המחיר עלה. מה שאומר שעד שנקסון לא יתקנו את זה, אין מה ללכת לפאפ בכלל D:

צ ל י ל 8

New member
שמתי לב ../images/Emo7.gif

אני תמיד הייתי לוקחת אחד מהבישופית שלי ושומרת בסטורייג' כדי להיכנס פעמיים. אין יותר פעמיים פאפ ביום

צ ל י ל 8

New member
מה זה הדבר המפגר הזה ../images/Emo35.gif נכנסתי לפאפ

ריצית לזרוק את החתיכה, הוא כתב לי שאם אני זורקת זה ייעלם ואני לא אוכל להרים שוב. אישרתי והחתיכה נעלמה כלא היתה
נקסון דפוקים בשכל !! ומה אם מישהו לא שם את החתיכה בדיוק במקום? זה נעלם! מתערבת שיהיה על זה NAINTAINACE .............

Hawkgirl

New member
כן! השרביטים חזרו! $@#^@^&$

אז רגע.. אם השרביטים חזרו אני מתלבטת אם כדאי לי כבר לקנות שרביט ברקים כי יש לי שרביט קרח שכבר לא אפקטיבי כי אני משתמשת רק ב-Chain Lightning(לעיתים גם ב-Ice Strike). מה אתם אומרים..? כדאי לי לקנות שרביט ברקים..? אני מוסיפה תמונה של השרביט קרח שלי. די השקעתי אליו ונקשרתי אליו אחרי תקופה כל כך ארוכה T_T

למעלה