Patch 0.87- Fixing Bugs

Don Nirtin

New member
Patch 0.87- Fixing Bugs../images/Emo87.gif

הדברים הבאים הולכים להיתקן בפאץ' התיקון הלא מתוכנן.
1. Too many Friend Finder Megaphone smegas. 2. Game crashes when the quest window is opened after completing two Golden Temple quests and two Mirror mode quests. 3. Robin the Walking Encyclopedia’s Beginner tutorial quest cannot be completed. 4. Cannot enter the Ravana boss map (normal and in Mirror mode) in the Golden Temple even after collecting five Sunbursts. 5. Storage and Delivery NPCs cannot be opened in Scania, and the map portals, Cash Shop, and MTS becomes inaccessible afterwards. 6. Clicking on the players at the bottom of the search list from the Find Friend list does not highlight the selected players. 7. Jobs of some friend candidates from the Find Friend’s list are invisible. 8. Both Maple Life Type A and Maple Life Type B are not working. If you have purchased the item, please do not use it but do hold on to it until further notice. 9. “T-1227’s Mission: Collect Parts” mission expires when the player changes channels, enter MTS, or enter the Cash Shop. Please complete the quest before doing any of the three as once the quest expires it will not be playable again for a week.​
אם יש לכם גירסה 0.86- נא השתמשו במניואל פאץ'. אם יש לכם גירסה 0.85 - השתמשו בעידכון האוטומטי הרגיל.

איזה באסה ../images/Emo7.gif

השארתי את ההרואית שלי מוכנה לצייד ביג פוט.....
כל יום רביעי אחרי ה SC יוצא לי להתאמן ככה בכייף. נראה שמישהו אחר יצוד אותם ביערות היום....
הולכים לישון מוקדם.

Gods Revenge

New member
אני יודע שזאת בקשה קצת מוזרה...

אבל יש מצב את עושה פרסום דמות? ככה בזמנך האישי

המממ. אין בעיה. רק ש

אני לא יודעת לסדר יפה יפה את התמונות של הציוד אחת ליד השניה כמו שאנשים עושים כאן.
אני אכין SS ואעלה לכאן במשך סוף השבוע בכייף.
רוב החפצים שלי הם UNTRADABLE וגם נעולים עם מנעול לשנה. מקווה שאף האקר סמוי לא יחמוד אותם.....
עבדתי מאד קשה עבור כל פריט שלי.

לבנדר א

New member
הסידור נעשה בעזרת תוכנת העריכה המתוחכמת...

צייר!!!11 בעזרת הכלי של הגזירה, מעתיקים ומדביקים את החלקים הרלוונטיים (הסטאטים של החפצים) בקובץ חדש, וככה יוצרים מין מונטאז' של החפצים שלך. שומרים את הקובץ ויש לך פירסום דמות חם מהתנור ומוכן לביקורות צולבות. D:

בבקשה ../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

הפנטזיות: מנסה לחסוך ל: 10-11 ATT CAPE למרות שלשלי יש 14 סטטים. נעליים - 5-8 ATT כל אחד מהדברים עולה-2 1.5 ביל בערך.

יש לי 35 BASE DEX ומספיק ACCURACY

אפילו ל Pink Bean שזה הבוס היחידי שצריך בשבילו המון ACCURACY כדי לפגוע ב 100 % . חסר לדמות שלי 32 STR בגלל HP WASH שזה בערך 6 ATT. מחכה כבר ל SALE.....

הצגת סטאטים, ציוד וכו'

[הכוונה להראות את הסטאטים של הציוד, לא להראות פשוט איזה אוברול יש לך וכו' :)]

Hawkgirl

New member
רגע.. המשחק כרגע לא עובד?

כי אני מנסה להפעיל ועולה לי הודעת שגיאה (ולא ההודעה הרגילה) אלא עם קוד שגיאה X: (מצורפת תמונה----------------------------------------------------------> ) זה לעוד מישו? X: אם המשחק לא עובד אז פסדר, כנראה שבגלל זה X:

יכול להיות שזה בגלל זה../images/Emo26.gif

If you currently have v.86: We suggest that you download the manual patcher from HERE and install to upgrade to v.87. יכול להיות שיש לך את V86? אם כן-פשוט לעדכן...אם לא-אין לי מושג.

Hawkgirl

New member
אממ.. אני לא בטוחה

עד כמה שזכור לי, כן עדכנתי לגרסא 86 כשהיא יצאה... טוב, נתקין מחר, אין לי כוח הערב X:

למעלה