past simpel שלום אני חדש משהו יכול להסביר לי על פאסט סימפל was were ו שאלת who בואס וואר
S stav12 New member 9/12/03 #1 past simpel שלום אני חדש משהו יכול להסביר לי על פאסט סימפל was were ו שאלת who בואס וואר
A A Raider Gone Rogue New member 9/12/03 #10 באמת אין שם? ../images/Emo12.gif אני זוכר שהכנסתי משהו... טוב לא משנה... בוא נצמצם את זה בפשטות Was - ליחיד: I, He, She, it Were - לרבים: We, you, they
באמת אין שם? ../images/Emo12.gif אני זוכר שהכנסתי משהו... טוב לא משנה... בוא נצמצם את זה בפשטות Was - ליחיד: I, He, She, it Were - לרבים: We, you, they
S stav12 New member 9/12/03 #4 תגובה אני מדבר על עבר פשוט ושם לא מסופר על ואס וואירר בבקשה עזרו לי יש לי מבחן מחר
P Peace 0n Earth New member 9/12/03 #6 ו-Was ו-Were זה פשוט.. אותו דבר. was/ were = היה. he was sick yesterday. הוא היה חולה. they were sick yesterday. הם היו חולים. he she it מקבלים was. וכל השאר מקבלים were.
ו-Was ו-Were זה פשוט.. אותו דבר. was/ were = היה. he was sick yesterday. הוא היה חולה. they were sick yesterday. הם היו חולים. he she it מקבלים was. וכל השאר מקבלים were.
S stav12 New member 9/12/03 #8 אוקיי תודה אבל למה אני צריך אותם כשיש לי did ? ואיך אני שאלת דאבליו האיץ who ?
P Peace 0n Earth New member 9/12/03 #12 did זה משהו אחר... ב-did אתה משתמש בשני מקרים (יכול להיות שיש עוד ושכחתי) : 1. שאלה. did you go to a movie last week? שים לב שאחרי did הפועל נשאר בהווה ולא משתנה לעבר. 2. משפט שלילה. i didn't go to school yesterday. he was sick yesterday. || VV who was sick yesterday?
did זה משהו אחר... ב-did אתה משתמש בשני מקרים (יכול להיות שיש עוד ושכחתי) : 1. שאלה. did you go to a movie last week? שים לב שאחרי did הפועל נשאר בהווה ולא משתנה לעבר. 2. משפט שלילה. i didn't go to school yesterday. he was sick yesterday. || VV who was sick yesterday?
P Peace 0n Earth New member 10/12/03 #15 phew רוג תנסה להסביר אתה.. עוד ניסיון.. was / were = היה. בשביל להגיד "הוא היה חולה אתמול" (סליחה על המחסור בדוגמאות) אתה חייב להשתמש בזה..
phew רוג תנסה להסביר אתה.. עוד ניסיון.. was / were = היה. בשביל להגיד "הוא היה חולה אתמול" (סליחה על המחסור בדוגמאות) אתה חייב להשתמש בזה..
S stav12 New member 10/12/03 #16 ל Peace 0n Earth יש לך אייסייקיו או תוכנה אחרת למה יש לי עוד שאלות וחבל להציף את הפורום תודה לכל העונים
ל Peace 0n Earth יש לך אייסייקיו או תוכנה אחרת למה יש לי עוד שאלות וחבל להציף את הפורום תודה לכל העונים