"Passion" - לונדון

גיא200

New member
"Passion" - לונדון

אני מעוניין לרכוש באמזון את "תשוקה" בהפקה של לונדון משנת 1997. לא הצלחתי להזמין את זה באמזון. יש למישהו מושג למה אי אפשר לרכוש את זה? בעבר רכשתי באמזון בהצלחה מחזות זמר של סונדהיים כגון "קומפני" ו"מתנקשים". לתגובתכם, אודה. גיא200
 

Yentl

New member
אז ככה....

אקדים ואומר ש"תשוקה" הוא המחזמר האהוב עליי.
הדיסק מההפקה הלונדונית נדיר יחסית - בזמנו רכשתי אותו בחנות בניו-יורק שמתמחה במחזות זמר. חיפשתי בשבילך גם ב FOOTLIGHT.COM וגם שם לא היה....אני לא יודעת מה לומר לך - חוץ מזה שתתנחם בעובדה שלדעתי האישית ההפקה בברודווי (שההקלטה שלה מאוד זמינה) היא פי אלף יותר טובה, ועדיף לך לקנות אותה..... מצטערת שלא יכלתי לעזור יותר.
 

גיא200

New member
"תשוקה" - לונדון

שלום! תודה על התגובה. אני אנסה להזמין את הדיסק בחנות מוסיקה (טאוור רקורדס, צליל). ביי.
 

northenPurple

New member
אני ממש לא השתגעתי מהמחזמר הזה

דווקא אחד הפחות טובים של זונדהיים לטעמי, ו"סוויני טוד" ו"קומפני" מוצלחים בהרבה (למרות שבעבר כתבתי כבר שהביצוע של בית צבי היה מבריק).
 

Yentl

New member
אז זהו, שאני בדיוק ההיפך..

בעיניי זהו מחזמר מדהים ואולי אף יצירתו השלמה ביותר של סונדהיים. ואני לא הכי התלהבתי מהביצוע של בית צבי. (ובהזדמנות זו.....S=ס. זה סונדהיים, לא זונדהיים - SONDHEIM. אני גם שמעתי את האיש עצמו מציג את עצמו וכך הוא אומר את זה!)
 
למעלה