Parvarim Refugeez - Rapperrarium

TakTik

New member
Parvarim Refugeez - Rapperrarium ../images/Emo91.gif

טוב, אז הפעם לשם שינוי,אתן רק קישור להמלצה שכתבתי לשרת העיוור ולא אפרסם את ההמלצה כאן. הסיבות: 1.נראה לי קצת לא מתאים לשים פה המלצה לאלבום שאחד מהאנשים הבולטים בו הוא מנהל הפורום. 2.אני פשוט רוצה לדחוף את הפרברים במקומות אחרים מפה, ומעדיף שכל התגובות יהיו באתר השרת העיוור כדי שיותר אנשים ישימו לב לאלבום הא-דיר הזה. כנסו ל קישור להמלצה ותנו שם תגובה יפה שכזו. אפשר גם להגיב לי פה. ואשמח גם לתגובות מחברי הפרברים שכאן בפורום. פיס אווט ביצ'ז תתמכו במוזיקה הטובה שכאן!

dweck2k

New member
ואני עושה זאת שוב

אחלה של ביקורת, כיף לפתוח ככה את המחשב. דוויק

bitcho

New member
כותב יפה אתה !!!

יו דוויק מתי אתם מופיעים באורבן מוטו מיוזיק?? באיזה שעה?

dweck2k

New member
ליין אפ במת פאנק ורוק

12:00 - אירוע נפתח 12:20 - דיס מינז יו 12:50 - חילופין 13:00 - גאט נו שיים 13:30 - חילופין 13:40 - קיובן בי 14:20 - חילופין 14:30 - ביט69 15:00 - חילופין 15:10 - פרברים 15:40 - חילופין 15:50 - בצפר 16:30 - חילופין 16:40 - הורקור 17:00 - כיבוי מוסיקה במת היפ הופ: אקסום עולים בערך ב-13:00 פלד ואורטגה בערך ב-14:30

איפה אמסטפ בכל הסיפור?

וחצי שעה הופעה לא מספקת אותי. אתם הולכים להופיע עם חומר מהאלבום האחרון בלבד?

לא נתתי לדיסק מספיק האזנות

אבל אשוב אליו בקרוב... מה שאני זוכר זה שבעיקר הוא נשמע מבולגן... ומסכים ב-100% על מה שאמרת על 100% (הא, משחק מילים! יופי, שתקו) כותנה.

dune d

New member
האמת העצובה (שלי)

לא שמעתי את האלבום מאז ההופעה בתיאטרון, האלבום מונח אצלי ואני "מפחד" לשמוע אותו מאז :) את הביקורת עוד לא קראתי אבל אני הגיע לזה בימים הקרובים.

למעלה