!party

light angel

New member
!party

מחר יש לנו נשף פתיחת השנה.. זה אמור להיות ממש אחלה, וכל כך מזמן לא הייתי במסיבה (אמממ... ייתכן שזה היה מאז הנשף של שנה שעברה..
). זה יהיה במועדון התיאטרון, סגרו אותו במיוחד בשבילנו...
לא שהייתי שם אי פעם, אבל זה נשמע מקום טוב, וגם הביאו דיג'יי מקצועי. וחוץ מזה.. יש לנו מחר מבחן בתנ"ך, על חומר של שנתיים (ט' ו-י'. באסה....). כמובן שאין לי חצי מהחומר, אבל נסתדר- בשביל מה יש לנו את ספר התנ"ך? הרי כבר למדתי את החומר הזה, פשוט צריך לקרא שוב את הפרק וגמרנו (בכל מקרה, תחזיקו לי אצבעות שזה יהיה ככה...) וזהו, נדמה לי. איך עבר עליכם היום?

light angel

New member
נשף זה דבר כל כך מעייף...

היה אחלה נשף, ולכל מי שעדיין לא יודע- "מועדון התיאטרון" זה מועדון מדהים! לא שהייתי אי פעם במועדון אחר, אבל הוא כל כך יפה... רקדתי עם מישהו קצת. למרבה הצער, זה לא היה מישהו שהייתי רוצה שיתפתח איתו משהו...
סתם איזה ידיד שאני יודעת שאני לא רוצה, משום בחינה (אחרי משהו די מגעיל שהוא עשה לי). אבל עדיין, רקדתי עם מישהו! אני יכולה להגיד אאת זה עכשיו! עכשיו רק לצאת לדייט עם מישהו, וכבר הגעתי לכל השיאים האפשריים (חוץ מזוגיות, כמובן...
). וחוץ מזה, באמצע התחילה לכאוב לי הבטן, אז עליתי למעלה ונשארתי שם עד שהגיעה ההסעה (כלומר, שעה וחצי...). ואחר כך ישר הלכתי לישון, אבל בבוקר יש בית ספר, ואני מתה מעייפות. מסקנה- בית ספר זה רע!!

דיתוּש

New member
בית-ספר זה לא רע!!!

מה עם ההפסקות?! מה עם החברים שאת רואה כל יום?! וכשאת חוזרת הביתה?!?! ביצפר זה אחלה כיף
!

light angel

New member
כן..

"אני מאוד אוהבת ללכת לבית ספר. רק להגיע לשם אני לא אוהבת..."
יש בדיחה כזאת..

עמיתוש

New member
כן, גם אני מתחיל להרגיש את זה בצורה

מוזרה.. שאם כמה שסובלים בזמן השיעורים.. בי"ס זה כיף.
מה קורה לי?!
.

שלומצי

New member
תמיד חשבתי שנשפים זה רק

בבוורלי הילס ובארמון המלוכה באנגליה
נשמע שהיה כיף, למרות כל האבלים (הידיד וכאב הבטן), ולשאלת השאלות החשובה ביותר - איך בחרת מה ללבוש?! אצלי בבית ספר לא עושים נשפים מטעמים של לא להפלות אנשים שלא יכולים לממן את האירוע הזה. מה דעתכם?

light angel

New member
אצלנו אין הרבה מה לממן...

זאת אומרת, בגדים זאת בדרך כלל לא כזאת השקעה (לכל אחד יש איזה משהו יפה בארון, ואם לא אז לאמא או לחברות... ובנים בכלל לא משקיעים), והנשף עצמו מאורגן מטעם בית הספר (כולל ההסעות, שתיה חופשית וכו'). מה שמפתיע במת, שהשנה היה לנו תקציב לנשף נורמלי...
קוראים לזה "נשף" בשביל התחושה החגיגית אני חושבת, בכל מקום אחר היו קוראים לזה סתם מסיבה... זה לא שצריך ללבוש שמלות מלמלה ארוכו, והבנים צריכים לבוא עם טוקסידו. יש כאלה שמשקיעים ממש, אבל הרוב לא כל כך- חולצה יפה, מכנס קצת חגיגי וזהו. העיקר המצברוח
, ובסוף כולם נהנים (חוץ מאלה שתמיד יש להם תלונות על הביצפר).

למעלה