Party games

Zygon

New member
Party games

תרשמו ביומן ,ביום שני ושלישי הבא (ה29 וה30 לחודש בהתאמה),ישודר לדעתי בפעם הראשונה באיזורנו הכריסמס ספיישל של "כן אדוני השר" ,Party games . זה הספיישל שמחבר בין כן אדוני השר לכן אדוני ראש הממשלה. המקום הוא כמובן הבי בי סי פריים,על הזמן אני אודיע בשבוע הבא. אם מישהו יאמר לי שזה שודר בעבר באיזורינו אני לא אתווכח איתו,אני פשוט לא זוכר את זה.ושימו לב שזה בשני חלקים.

Zygon

New member
ועוד בקרוב בפריים.

הפעם ברצועת הפשע של יום שני,במוצאי יום כיפור ישודר החלק הראשון מבין שניים של הדרמה The Whistle-Blower .אמנדה ברטון (אחרי שבוע קודם ב silent witness ) היא פקידת בנק שמנסה לעצור את הבנק שבו היא עובדת מלהלבין כספי סמים. הקאסט נראה לא רע,והדרמה גם די חדשה יחסית (2001) .

Y. Welis

New member
ואגב יום-כיפור, מעניין אם גם השנה

יחסמו את הערוץ הזה, למרות שהוא אינו משודר מהארץ.

Mycroft

New member
יש לי הרגשה טובה ../images/Emo13.gif

לפי שנתיים חסמו את פריים גם ביום השואה ויום הזכרון לחללי צה"ל, השנה לא עשו את זה. אז אולי גם ביום כיפור יהיו לנו שידורים (יכול להיות אבל שלא יהיה תרגום).

Zygon

New member
גם אם יחסמו,לא יהיה ממש מה

לראות,כמעט כל יום ראשון זה שידורים חוזרים. אני אגב מוכן מעל ומעבר ליום כיפור.

Mycroft

New member
זהו, זה בדיוק מה שהיה

ביום השואה ויום הזכרון לחללי צה"ל האחרונים. נו טוב, לא שבאמת יש הרבה מה לראות בראשון בערב שם...

Zygon

New member
טוב,אז ככה

מסתבר שאתמול לא שודר הכריסמס ספיישל,בדקתי את האתר של הבי בי סי והוא אומר שהעסק פשוט זז ביום משום מה. לעומתו הממיר של יס,טוען שהספיישל בצורה שלמה ישודר בין 23:30 ועד ל 0:30 היום ,ורק פעם אחת ללא שידור חוזר. מי צודק ? אני לא יודע ? אני רק יודע שהאתר של הבי בי סי הטעה אותי פעם אחת.לא נראה לי שיס המציאו את זה.

Mycroft

New member
אז בסוף

היום שודר החלק הראשון, לפי תבל אני חושב שישודר מחר החלק השני באותה שעה...

למעלה