Partition table Begin and Start

carmonle

New member
Partition table Begin and Start

Partition table Begin and Start inconsistent השתמשתי ב-partition magic 5.0 וכעת אני מקבל הודעת שגיאה כאשר רוצה לייצר ghost ב-drive imag. האם הפיתרון היחידי פירמוט?? והאם הגיבוי של חלנות 98 מספק לצורך שיחזור מהיר לאחר פירמוט הדיסקים הקשיחים ערן

noam01234

New member
לפני כן....

תפעיל את המחשב שלך עם דיסקט boot ואז: 1. תבדוק שגיאות (סריקה יסודית) 2. תבדוק וירוסים עם אנטי וירוס מעודכן

antidot

New member
עוד טיפ

תבצע DEFRAG ובעזרת PARTITION MAGIC תזיז את הSYSTEM PARTITION לתחילת הדיסק ותאפשר לתוכנה לבצע בדיקת שגיאות (לוקח יותר זמן אך יכול לסדר את הבעיה) Antid0t

carmonle

New member
בבדיקה של SCANE DISK גם של

חלונות וגם של נורטון סיסטם לא התגלו כל שגיאות כנ"ל בסריקת ווירוס מעודכן ל-12/10/01. אבצע איתחול מדיסקט ובדיקה בהתאם להמלצתך ערן

zontar1

New member
לצערי הדבר קרה גם לי בעבר.

לא הצלחתי להתגבר על הבעיה אלא בעזרת ביצוע fdisk מחדש , מאותו יום אני לא נוגע יותר ב partition magic !

antidot

New member
RTFM

למה אף אחד לא קורא README ? כתוב בפרוש: לבצע DEFRAG לדיסק לפני שמתחילים עם PARTITION MAGIC. אין שום סיבה להאשים את התוכנה. התוכנה עושה את שלה, רק שהיא לא טלפטית ולא יכולה לדעת שלא עשו DEFRAG. אפילו שמייקרוסופט טוענים שאין צורך בDEFRAG לNTFS, יש תוכנות לNT שעושות את זה וב2000 זה כבר מובנה. אל תאשימו תוכנה שטעויות שלנו... Antid0t (אשר למד את העניין אי שם בעבר בדרך הקשה)

carmonle

New member
בשום מקום בתוכנה או בספר לא כתוב

שיש צורך לבצע Defrrag. ברשותי גירסא 5 חוקית. אני מחכה לתשובה מהחברה ערן

antidot

New member
עדיין.....

שאלה ראשונה: עשית את מה שהצעתי בהתחלה ? (להזיז את הSYSTEM PARTITION להתחלה של הדיסק) דבר נוסף: PQMAGIC זה לא רק 2 דיסקטים. התוכנה המלאה עובדת גם תחת חלונות (מאוד לא מומלץ) ושם אתה תמצא את כל הדוקומנטציה על התוכנה. Antid0t

carmonle

New member
אני לא רואה אפשרות להזיז את

הSYSTEM PARTITION להתחלה של הדיסק. היכן קיימת אופציה זו, את כל השאר ניסיתי ולא עזר ערן

antidot

New member
אם אתה עובד דרך DOS

אז: קליק ימני על המחיצה ובחירה של אופציה MOVE/RESIZE ע"י גרירה שח המחיצה אתה מזיז אותה... דרך חלונות אני לא ממליץ אפילו לנסות... היו לי כבר לא פעם אחת הפתעות לא נעימות. רק תבצע לפני זה DEFRAG והעצה שלי: תשיג תוכנה בשם DISKEEPER ואל תשתמש בתוכנה של חלונות. Antid0t

carmonle

New member
לא לגמרי ברור

עד היום ההוראות ניתנו בחלונות והתוכנה יצאה ל-DOS. לא ברור לי מה להזיז? מוגדרים 3 דיסקים קשיחים C,D ו-E כאשר C הוא PRIMARY והשאר EXTENDED. לא ברור לי איך להפעיל התוכנה ב-DOS למעט התקליטוני איתחול שיצרתי! עדיין לא ברור לי מה בדיוק להזיז הדיסקים הם לפי סדר כרונולוגי ערן

carmonle

New member
ביצעתי דרך DOS את פעולת

MOVE/RESIZE אולם הדבר לא עזר כנראה שאין מנוס מפירמוט למרות שביום יום המחשב עובד תקין הבעיה היא ביצירת גיבוי באמצעות Drive Imafe ערן

antidot

New member
הםםם

פעם הייתה לי אותה בעיה כאשר השתמשתי בגירסת חלונות של PQMAGIC. אז פירמטתי כי הייתי חייב תחנה ניתנת לגיבוי. מאז אני עובד רק דרך DOS בלי אף תקלה. הדיסקט איתחול של PQMAGIC מכיל CALDERA DOS שמסוגל לראות מחיצות כמעט מכל הסוגים. הדיסקט הראשון הוא DOS והשני התוכנה עצמה. אתה יכול ליצור את הדיסקטים האלה בחלונות מתוך התפריט של PQMAGIC אם כל הדיסק שלך מוקצה למחיצות אזי אתה אכן בבעיה. הפתרון שנתתי מזיז פיזית את כל המידע במחיצה הנבחרת לתחילת הדיסק, ז"א לסקטורים הראשונים של הדיסק. אם אתה מתעקש, תגבה מחיצה אחת, תמחק אותה, תקטין את SECONDARY PARTITION ואת הLOGICAL DRIVES כך שיהיה מקום פנוי בדיסק שלא מוקצה למחיצות ואז תבצעה MOVE של המחיצה C לתחילת הדיסק (שמאלה עד הסוף). מומלץ גיבוי של כל הדיסק לפני כל זה. תנסה גם למצוא איפשהו תוכנה שנקראת DISKEEPER, לרוב היא מצליחה לפתור את הבעיות מהסוג הזה. Antid0t

למעלה