Pari eFlow

chakiv

New member
מכשירי אינהלציה מותאמים לחולי CF

המכשירים אשר מותאמים לאנשים עם CF אמנם מפרקים את התרופה לחלקיקים קטנים הרבה יותר ממכשירי האינהלציה, אבל ג-ם לא מפרקים את החלקיקים ל-יותר מדי קטנים. נדמה לי שהגודל האופטימלי של חלקיק שצריך חדור לריאות בצורה היעילה ביותר הינו 5 מיקרון...משהו כזה. לא צריך לפרק את החלקיקים לקטנים מדי, כיוון שאז כמות החומר שילך לאיבוד יהיה רב יותר מהנכנס - עוד לפני שהחלקיקים יכנסו לריאות, הם יתנדפו להם באוויר - ואת זה, אנחנו לא רוצים. דבר נוסף לגבי מכשירי האינהלציה המשודרגים הללו - לא סתם הם מותאמים ל-CF - בשנים האחרונות, כל המחקרים שנעשים במסגרת תרופות חדשות/ישנות לאינהלציה - נבדקים במכשירי האינהלציה האלה. על כן, אפשר להגיד שהמכשירים הללו נבדקו מחקרית ונמצאו היעילים ביותר למטרה זו (וגם זה נבדק). המיוחד במכשיר ה- pari E-flow זו הצורה שהוא מפרק את חלקיקי התרופות - הוא עובד על בסיס ויברציות של גלי רדיו (משהו כזה) אשר מפרקות את התרופות בלי צורך בחום כמו במכשירי אינהלציה אחרים, ושעלול לעיתים להוריד מיעילות התרופות הניתנות באינהלציה. לכן, זמן האינהלציה קצר יותר, אינו משמיע רעש והוא קטן מימדים. הנה קישור לאתר של חברת כצט בנושא פארי איפלו - |הלינקhttp://www.cts.co.il/CTS/Products/ENT%20AND%20LUNGS/Devices%20for%20ENT/e-Flow%20Rapid||סלינק| מצרפת קובץ עם הוראות הניקוי של המכשיר. מסובך. נכון. אבל המטרה היא להאריך את זמן המדף של המכשיר ולמנוע זיהום התרופות בין לבין. ורדית

chakiv

New member
מי שמתחיל pari E-flow בפעם הראשונה

בבקשה צרו עימי קשר ורדית

ויש גם מכירים אולטרא סוניים

אם אני זוכרת נכון אז את הפולמוזיים אסור לעשות במכשירים כאלו?! כי זה מפרק את התרופה? ורדית אני זוכרת נכון?

למעלה