PARADAN....

Squad 55 Taylor

New member
PARADAN....

קיבלתי ממך אימייל ([email protected] זה אתה לא?) שהכותרת שלו הייתה LANGUAGE אבל לא קיבלתי את המשך ההודעה... אתה יכול לשלוח לי מסר בנוגע למה זה היה?

Squad 55 Taylor

New member
באמת כדי שבתדוק...

אני מניח שהמחשב לא נתן לי לפתוח את האימייל מחשש לוירוסים ומחק אותו...

amitp

New member
דרך אגב-

מקור ההודעה לא חייב להיות דני - email worms רבות שולחות אימיילים לכתובות דואר אקראיות אותן הן מוצאות על המחשב שלך תוך זיוף כתובת השולח ככתובת אחרת אותה הן מצאו על גבי המחשב שלך...

עמית...

לא רואים ולא שומעים... מה??? כל כך מהר שוכחים שאנחנו קיימים??? (אני והממזר של דני
)

paradan

New member
חנ'וש אני מבקש!

לא שלחתי שום מייל והמחשב שלי מוגן גם ע"י אנטי וירוס עדכני (NAV) וגם ע"י פייר-וול של האוניברסיטה.

Squad 55 Taylor

New member
PARADAN...

האמייל שלך זה [email protected] או משהו כזה נכון??? אני קיבלתי מהכתובת הזאת אימייל... תבדוק אם האנטי וירוס שלך מעודכן או הדבר הכי נורא... שלא פרצו לך לאימייל...

amitp

New member
שוב - אני די בטוח שלא קיבלת

שום אימייל מדני. כתובת השולח _שמופיעה_ היא אכן של דני, אולם סביר להניח כי כתובת השולח האמיתית היא אחרת! במידה ואתה מתמצא קצת, אתה יכול לבדוק את ה-full headers (את כל כותרות הניתוב של ההודעה) על מנת למצוא את זהות השולח האמיתית. אם לא תשלח לי ואני אסתכל (רק אם אפשר בלי הוירוס בבקשה?).

זה קורה הרבה...

מוצאים כתובות של אימייל במחשב שלך ורושמים שקיבלת אימייל מהם...זה לא תמיד וירוס(אבל לרוב כן), פשוט תמחוק את ההודעה וזהו.

Squad 55 Taylor

New member
עמית...

נראה לך שפתחתי את זה???? איך שראיתי את האימייל מחקתי (דני בלי להעליב פשוט אני מוחק כל אימייל מכתובת שאני לא מזהה...)

למעלה