Para los ke les plasen poesias/

SuzieRS

New member
"מה-לעשות עוד לכרמי ולא עשיתי בו"

גם אני שאולת זאת ראיתי בלאדינוקומוניתה שיר בלאדינו שלא קשה.רציתי להביא לפורום לכל החברים. עשיתי כך: 1)העתקתי למחשב שלי והפכתי אותו למסמך Word. 2)חזרתי לפורום 3)בחלק "קישורים בתוכן ההודע...." בצד שמאל מחקתי את ה-http/// 4)כתבתי את כתובת המסמך, 5)בצד ימין כתבתי מספר מילים מתוך השיר (את שם השיר), ניסיתי לשלוח,יצא הודעה שחסר הנושא. 6) עליתי למעלה ובמקום המיועד לנושא כתבתי כמה מילים מה שעלה לפורום : רק המילימ של הנושה
מה עוד עלי לעשות
זה מדכא אותי

עוזרת

לפי מה שאני הבנתי מההודעה שלך את לא מצליחה לשלוח את הקובץ, אז ככה את צריכה לצרף אותו למקום למטה שנקרא "צירוף קובץ" ולא ב"קישורים בתוכן ההודעה" זה נועד לאתרים... מקווה שזה עזר

SuzieRS

New member
אתגר ל אסטרלו ../images/Emo140.gif

""SIERTAS PENSADAS"" No estes tanto siguro de ti i de tu rikeza, No se save un diya komo poedra ser tu meza, Nunka mires a tener boraches por tu buena fama Un diya seras olvidado i ninguno te ama. ******* Palmas i alavasyones enboracha la persona, Tu korason no sientera mas las bozes ke sona No te deshes al koryente de un riyo alokado, Deves partajar tu amor,tu sensya i tu bokado. ******* No te glorifikes kon tu pasajera ermozura, Esta natura poseda una enorme mezura, Un diya te revoltaras kontra todos los espejos Te veras arugado,te toparas entre los vyejos. ******* Bive orozo,mira a los faktos kon tu sonriza, Aleshate de un entorno ke tyene falsa riza, En tu serkante si remarkas por tu glorya un selo, Fuyete sin dizir nada,sin alevantar su velo. ******* Nunka vas amostrar tu fortuna ma ni yorar yores, Bive modestamente en dando a tu suerte lores, Si te sienteras un pezgo por algun pekado echo, Vazya dos lagrimas i bushka tu kamino derecho. ******* Si el pekado era komo vino ke emboracha, O komo akeya droga ke el meoyo lo mancha, Todos ivamos estar en las kayes komo lokos, Porke,yo kreyo, akeyos ke no pekan son muy pokos. Haim Vitali Sadacca Montreal Sat . May 1, 2004 4:43 pm

רחילו

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי סוזי ממש נהניתי

לקרוא. גראסיאס קרידה

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gifעם מעט עזרה מידידי.......

סוזי, היה לי לעונג, ממש חכמת חיים. אנא תרגמי את המילים שלא ידעתי: אל תבטח כל כך בעושרך אפשר שיום אחד יתרוקן שולחנך תמיד דאג שיהיה לך שכרון ל -FAMA? יום אחד אתה עלול להשכח ולא להיות נאהב שבחים ומחיאות כפיים גורמים לשכרון לבך כבר לא ישמע פעימותיו אל תאפשר לעצמך לזרום כנהר מטורף עליך להקדיש לאהבתך, קיומך ומזונך אל תתהלל בהליכותך הנאות האפשרות הטבעית היא במידה הנכונה יום אחד תתייצב מול כל המראות ותמצא שאתה חרוש קמטים ומזדקן חיי בהארה, ראה את העובדות בחיוך התרחק ממי שעל פניו צחוק מזוייף ובקרבתך אל תאפשר את קנאת התהילה אל תנופף בדיגלה, ברח בלי לאמר מילה לעולם אל תראה את מזלך אך גם אל תבכה BIVE MODESTAMENTE EN DANDO A TU SUERTE LORES? ואם תרגיש כי חטאת חטא כבד שפוך כמה דמעות וחפש את הדרך הנכונה אילו החטא היה כמו יין משכר או כמו AKEYA DROGA שהשכל מכתים כולנו היינו משוטטים ברחובות כמשוגעים כי אני מאמין שמעטים הם אלה שלא חוטאים

Sarika

New member
סוזי נפלא, אסטרלו נהדר, השלמה -

סוזי, תודה לך, את מעשירה את הפורום שלנו במילים חדשות ובחומרים מענינים. אסטרלו, עמדת באתגר, כל הכבוד,תענוג לקרוא את התרגומים שלך, תודה. באשר למילים החסרות - Nunka mires a tener boraches por tu buena fama = דאג שאף פעם לא יהיה לך שכרון תהילה. Bive modestamente en dando a tu suerte lores = חייה בצניעות בנתינה למזלך שבחים/תודות. O komo akeya droga ke el meoyo lo mancha = או כמו אותו סם שמכתים את המוח/שכל.

SuzieRS

New member
עכשיו יש לנו 2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Sarika ואסטרלו
שתי כוכות לתרבות לאדינו

רחילו

New member
../images/Emo24.gif קנו מוס מאנקן לאס ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סוזי קה אסקריב'יו, אסטרלו קה לו פאסו אן איבראו(שריקה איך אומרים תרגום?), אי שריקה קה אסטה סיאמפרה אן "היכון" אה איודה אה קן נו אנטדיו קוזה. כיפאק אה אסטאס טרס דייאס

SuzieRS

New member
אי רחילו לה../images/Emo41.gif קי לו קונטיסטה

נו איס יו קי לו איסקריב'י. יו לו מילדי אין לאדינו קומוניטה, אי לו אפגי אקי.

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo45.gifיופי שריקה,

אך עדיין אין לי תרגום ל: FAMA SUERTE ואת ה- דרוגה כמובן כבר הבנתי.

SuzieRS

New member
FAMA I FORTUNA

FAMA גם מוניטין:לאס פורטוקאליס די יאפו סון פ'אמוזאס אין איל מונדו. FORTUNA גם עושר וגם הבת של השכנה. SUERTE אצל הגוים. אצלנו היהודים= מזל. SARIKA קי סייאס סיימפרה מזלוזה ויא ב'אנטורוזה -VENTUROZA (מאושרת,ברת מזל)

SuzieRS

New member
../images/Emo8.gifלא אני כתבתי את השיר

אני אפילו לא יודעת איך להעתיק או לצרף קובץ. עשיתי עבודת טיפשים -copy/patch וזהו.
את עשית עבודה מצויינת 10

למעלה